aug. 192009
 

mulsanne-front O traditie ce merge inapoi in timp vreme de peste jumatate de secol, Concursul de Eleganta Auto din Pebble Beach (California, SUA), ii motiveaza pe colectionarii din toata lumea sa se intalneasca si sa expuna masini de epoca incantatoare. Regula se aplica ca la bijuterii. Cu cat sunt mai vechi, dar si mai bine intretinute, cu atat automobilele sunt mai valoroase.

Doar 175 din cei mai buni colectionari de masini din lume primesc drept de participare la salonul de la Pebble Beach, si doar cativa dintre acestia primesc mult ravnitele premii, o recunoastere suprema pentru stilul, meritele tehnice si originalitatea istorica a masinilor lor.

mulsanne-semnatura Noul Bentley 2010 si-a facut debutul oficial in acest cadru spectaculos, unde estetica si tehnologia saruta istoria. De ce? pentru ca limuzina Mulsanne, noua nava amiral Bentley, este un omagiu adus modelului de 8 litri din 1930. A fost o aniversare splendida a celor 90 de ani de la primul model.

Bentley nu a oferit detalii despre trenul de rulare al lui Mulsanne si s-a concentrat pe simetria istorica dintre noul model si cele de dinainte, cu care a impartit scena la debut.

Mulsanne va intra in productie anul viitor. Premiera europeana va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, unde vor fi prezentate amanuntit si detaliile tehnice.

mulsanne-semifront