iul. 132009
 

koenigsegg_ta3 Probabil ca ati observat, articolele noi TotalAuto au o frecventa foarte scazuta in aceasta perioada, iar emisiunile noastre de la Radio Sport Total difuzeaza best-of-uri „Cai Putere”. Ce se intampla? Nu este decat o vacanta aparenta, de care profitam pentru a lansa in toamna generatia a 3-a TotalAuto. Este partea nevazuta a muncii noastre de care va veti putea bucura in curand.

TotalAuto – mai deschis, mai puternic, mai rapid

Noile capabilitati vor permite TotalAuto o comunicare mai buna cu cititorii. Vom putea crea o comunitate bine organizata, care sa raspunda prompt nevoilor cititorilor. Toate acestea vor ramane oferite absolut gratuit.

Vom avea mai multe semnaturi noi in plan editorial, iar cel putin 50% dintre acestea intentionam sa fie din randul cititorilor. TotalAuto va apara interesul cititorului (in sensul de consumator de produse si sevicii auto), incercand totodata sa fie de ajutor si acelor jucatori din piata auto care isi respecta clientii, la adresa carora apar foarte rar reclamatii.

Noul slogan al sitului – inca nu va spunem care este – va fi centrat pe aceasta valoare cheie TotalAuto.

Vom putea fi urmariti cu usurinta in toate comunitatile de tip Facebook, Twitter, etc. Va vom oferi un TotalAuto nou si puternic, al carui singur scop va fi apararea intereselor clientului. Ne puteti ajuta in orice clipa cu idei. Nu exista idei proaste sau exagerate, ci doar idei greu realizabile.

Aceasta va fi doar temelia, pornind de la care sa putem face in 2010 front comun impotriva abuzurilor din piata auto, precum si impotriva abuzurilor autoritatilor romane. In acelasi timp, vom pastra o maniera civilizata pentru orice forma de comunicare TotalAuto.