iun. 192009
 

lansare-toyota-2
Nu au fost lasere. Nimic violent. Nici macar vreun silicon apetisant. A fost un spectacol aerisit, cu speech-uri scurte si desfasurat intr-un decor ingenios. A fost o lansare cu buget mic si IQ mare, invitatii numarandu-se strict din randul presei.

In cadrul acestui eveniment au fost prezentate publicului doua modele auto, Toyota IQ si Toyota Urban Cruiser.

Toyota IQ (foto jos) este cel mai scurt automobil din lume care poate transporta 4 oameni. Comprimarea spatiilor dedicate propulsiei, sigurantei si depozitarii carburantului au permis o maximizare a habitaclului. Modelul este mai mult decat inovativ, este o veritabila piesa de inventica. Solutiile tehnologice in premiera mondiala sunt numeroase.

Toyota IQ intra in scena!

Toyota Urban Cruiser (foto sus) este un crossover cu dimensiuni apropiate mai cunoscutelor Suzuki SX4 sau Fiat Sedici. Ca si IQ, modelul are particularitatea de a include in designul sau asa numitul „factor J”. „Factorul J” inseamna influenta japoneza asupra formei automobilului, astfel incat acesta are un aspect patratos, cu putine linii curbe, dar cu o incredibila eficientizare a spatiului.

Cele doua modele vor intra in studiu TotalAuto saptamana viitoare, urmand sa revenim cu prezentari detaliate ale celor doua modele, IQ si Urban Cruiser.

A fost o lansare de nota 10, eleganta, in care Toyota a demonstrat ca nu marimea bugetului este cel care ii face pe invitati sa se simta realmente BINE. Felicitari Toyota Romania!