mai 152009
 

skoda-yeti-detaliu
Skoda Yeti a strabatut mii de kilometri de la primul concept pina la apropiata lansare pe piata. Intreaga distanta a fost parcursa cu rezultate remarcabile. Acum, cand cititi acest articol, sunt efectuate ultimele verificari pentru setarile motorului si ale trenului de rulare.

Testele finale ofera posibilitatea de a efectua ultimele modificari pentru Yeti inainte de lansarea productiei de serie. Yeti este un SUV compact, cu un comportament remarcabil de rulare pe teren accidentat, fapt care va scoate in evidenta acest model in oferta generala Skoda.

Cursele de verificare nu au loc pe trasee detinute de producator, ci pe drumurile publice. Starea tehnica a modelelor testate este apropiata de cea prevazuta pentru productia de serie. Pentru aceste ultime operatiuni de verificare si reglare, alegerea perfecta a fost Norvegia.

In aceasta tara exista suprafete carosabile foarte variate, care corespund atit celor intilnite in majoritatea traseelor europene, cit si celor din afara batrinului continent. In plus, regiunea din nordul Europei este ceva mai ferita de privirile indiscrete ale presei. Astfel, ultimele teste Yeti devin cu adevarat confidentiale.

(extras din comunicatul oficial)
———————–
P.S. – Daca Skoda isi doreste confidentialitate deplina, de ce a dat publicitatii locul in care se executa testele ?? (Iulian Senos)