apr. 082009
 


Dan Petrescu, fost jucator al echipei de fotbal Chelsea Londra si fost jucator de baza la nationala, este detinatorul primului exemplar Laguna III Coupe care ruleaza pe soselele Romaniei.

Aceasta coincidenta, ca un fotbalist celebru sa fie si detinatorul nr.1 al noii Laguna Coupe, nu este intamplatoare. Dan Petrescu este imaginea Renault Laguna in Romania, asa cum Eric Cantona este imaginea Laguna Estate GT in Franta si Anglia.

Cea mai incantata de noua achizitie a fost fiica lui Dan Petrescu, simpatica Chelsea, care a caracterizat Laguna III Coupe ca fiind „o masina nervoasa”.

Cu aceeasi ocazie a fost dezvelit si Megane III Coupe, model prezentat dl. Fabrice Cambolive, noul director comercial al Dacia Renault Nissan Romania.

Aprilie 2009 va fi o luna dominata de evenimente speciale Renault. Urmatorul episod se va derula pe 13 (!?), odata cu lansarea noului Megane III.

Revenind la coupe-uri, pana vom publica prezentarile-model detaliate, va invitam sa vizionati clipurile comerciale. Cel al Laguna Coupe este absolut remarcabil.

Clip comercial Megane III Coupe:
OnYgAoHvNYg

Clip comercial Laguna III Coupe:
cgMhRDpMd7I