aug. 022008
 


Noul si atragatorul Ka, un mic Ford original, energic si simpatic, va fi lansat la Salonul auto de la Paris in luna octombrie 2008. Noul Ford Ka adauga accente proaspete de stil si un nou nivel de satisfactie masinilor de oras accesibile.

La doisprezece ani de la lansarea cu mare succes a modelului Ka original, succesorul sau mentine acelasi spirit tineresc si indraznet. Noul model pastreaza toate acele calitati care au facut Fordul Ka atat de popular: marime compacta, aspect extraordinar, dinamica vie si personalitate simpatica , dar le prezinta intr-un ambalaj cu totul nou.

Rafinament in interior si exterior
Designerii Ford i-au conferit noului Ka un aspect modern, cu linii elegante, bazat pe limbajul formelor prin care se exprima designul kinetic. Cateva sugestii vizuale asigura o conexiune cu modelul Ka original, dar aspectul distinctiv si proportiile compacte ii confera noului model un caracter unic.

Interiorul noului Ka dispune si el de un design rafinat si dinamic, combinand contraste indraznete si culori expresive care reflecta cele mai temerare gusturi ale cumparatorului tipic de Ford Ka.

Renasterea unui simbol al designului

Noul model este menit sa continue considerabilul succes al Ford Ka original, care este considerat de foarte multa lume un simbol al designului auto. Lansat in 1996, la Salonul auto de la Paris, modelul Ka a fost apreciat imediat pentru incitantul sau stil New Edge si excelenta dinamica a rularii.

Pe tot parcursul celor 12 ani de viata ai modelului Ka, acesta a ramas extrem de popular printre cumparatorii de miniautomobile, insuflandu-le o puternica loialitate proprietarilor sai. In total, modelul Ka a fost produs in peste 1,4 milioane de exemplare.

Mai multe informatii referitoare la noua gama Ford Ka vor fi facute publice la Salonul auto de la Paris, la inceputul lunii octombrie 2008.

(comunicat Romcar copy-paste)

  •  2 august 2008
  •  Posted by
  •   Comentariile sunt închise pentru Ford KA – original, energic si simpatic
  •   Modele noi
  •  ,