mai 212008
 


Romcar Motors a deschis cel de-al doilea service specializat Ford in Bucuresti. Datorita acestei investitii, Romcar Motors devine cel mai mare reparator autorizat Ford din Romania, avand cea mai mare capacitate de servisare.

Noul service Romcar Motors functioneaza in zona de sud a capitalei, pe Str. Actiunii nr. 48-50, cu intrare din Sos. Giurgiului si a necesitat o investitie in cladiri si echipamente de peste 1.000.000 Euro.

Noul centru service a fost dezvoltat in conformitate cu standardele internationale ale producatorului, activitatea desfasurandu-se cu respectarea stricta a normelor si procedurilor Ford. O atentie deosebita s-a acordat si confortului clientilor, acestia avand la dispozitie spatii multiple de parcare, sala de asteptare, terasa exterioara, etc.

La fel ca si in cazul unitatii Romcar Motors din Str. Parcului, dotarile sunt specifice nivelului premium, lucrandu-se cu scule si dispozitive avansate. Pe o suprafata de 10.000 mp, activitatea se deruleaza pe 34 de posturi de lucru, distribuite astfel:

Mecanica – 11 posturi de lucru
Tinichigerie – 14
Electrica – 2
Vopsitorie – 6
Receptie – 1

In prezent, programarile pentru interventii de mentenanta si lucrari usoare se fac pentru un termen maxim de 48 ore, iar pentru revizii simple, intr-o ora.

(extras copy-paste din comunicat Romcar Motors)