mart. 092008
 


În 2008 se împlinesc 5 ani de când constructorul de automobile SsangYong este reprezentat în România prin compania Interauto, membră a grupului AutoItalia.

Cele 1050 unităţi vândute de la lansarea mărcii până la sfârşitul lunii februarie a acestui an constituie însă doar o mică bucurie comparativ cu satisfacţia clienţilor care au ales modelele SsangYong.

Actyon, Kyron, Rexton, Actyon PickUp şi Rodius formează gama de autovehicule distinsă prin originalitatea designului, atractivitatea raportului preţ-calitate şi mobilitatea desăvârşită pe teren accidentat.

SsangYong păstrează tradiţia soluţiilor tehnice dedicate aventurii off-road, cum este structura pe şasiu, susţinând în acelaşi timp efortul de a obţine cel mai înalt grad de confort posibil la rularea pe drumuri asfaltate şi toată siguranţa necesară maşinilor pentru familie.

Cu ocazia aniversării a 5 ani de activitate în România, Interauto prezintă o ofertă specială destinată întregii game SsangYong. Actyon, Kyron, Rexton, Rodius şi Actyon PickUp pot fi achiziţionate cu 5% reducere, 5 ani de finanţare prin Impuls Leasing şi doar 5,5% dobândă pentru toată perioada contractului.

În prezent, reţeaua naţională SsangYong numără 30 de dealeri, trei dintre aceştia având sediul în Bucureşti. Serviciile sunt oferite la cel mai înalt nivel de profesionalism, având o contribuţie extrem de importantă la satisfacţia clientului SsangYong.

(comunicat Interauto copy-paste)