ian. 312008
 


Maserati Romania a reusit sa obtina pentru piata din tara noastra patru exemplare Quattroporte Collezione Cento, din seria limitata de 100 de unitati Collezione Cento, prezentata la editia 2008 a Salonului Auto de la Detroit. In acest moment, unul singur a mai ramas disponibil.

Fiecare Quattroporte Collezione Cento poarta o placuta cu numarul de serie, integrata in plansa de bord. Si – desi pentru pasionatii marcii ar fi fost un detaliu suficient de important – placuta nu este singurul element care justifica pretul cu 20% mai mare. Versiunea Quattroporte Automatica are transmisie automata in sase trepte, cuplata la motorul V8 de 4,2 litri, care dezvolta 400 CP. Exclusivitatea finisajelor si a echipamentelor este aceea care face diferenta in raport cu gama Quattroporte deja cunoscuta.

Culoarea avorio pentru caroserie, jantele „polished” de 20″, interiorul inedit cu cusaturi in forma de romb, insertii Wenge si madreperla, cu tapiseria in culorile cuoio si bej, reprezinta doar cateva dintre detaliile luxului Collezione Cento. Sistemul Maserati Multimedia Entertainment (AUX-IN, iPod, SIM, USB, MP3/WMA, Bluetooth) si unitatea CD/DVD player cu doua display-uri touch screen integrate in tetierele scaunelor din fata fac deliciul celor care apreciaza tehnologia inalta.

(comunicat copy-paste Maserati – pozele producatorului)

  •  31 ianuarie 2008
  •  Posted by
  •   Comentariile sunt închise pentru Maserati Quattroporte „Collezione Cento”
  •   Modele noi
  •