ian. 302008
 


„New Laguna Top 3 Quality” este un obiectv greu. Misiunea atingerii acestei tinte ii revine uzinei Renault din Sandouville, cea in care se fabrica deja modelele premium Espace si VelSatis si in care va fi produsa si noua Laguna. Espace si VelSatis poarta deja noua garantie de (3 ani sau) 150.000 km, cu precizarea importanta ca – in primii 2 ani – garantia nu are limita de kilometri.

Garantia de (3 ani sau) 150.000 km este valabila doar pentru Uniunea Europeana, Croatia, Elvetia, Norvegia si Islanda. Pentru celelalte tari garantia ramane la vechea valoare, de (3 ani sau) 100.000 km. In plus, clientii premium europeni vor beneficia de inlocuire gratuita a masinii in timpul reparatiilor ce dureaza mai mult de 1 ora.

Francezii nu spun inca nimic explicit despre garantia ce urmeaza sa insoteasca noua Laguna, chiar daca entuziasmul lor ne indreptateste sa credem ca si noua vedeta Renault se va alinia la standardele de la Sandouville. Toata suflarea acestui oras normand asteapta intrarea noii Laguna in „Top 3 Quality”, dorindu-si cifre uriase de vanzari. Le dorim succes. In caz contrar, comunitatea locala ar putea incepe sa aibe probleme economice importante…