ian. 042008
 

Puteti accesa prin TotalAuto.ro baza de date cu rapoartele privind starea cailor de transport – drumuri, cai ferate, aeroporturi, navigatie pe apa (inclusiv istoric). Toate informatiile apar prin grija Ministerului Transporturilor, cu o intarziere de aproximativ 2 ore si avand o acuratete decenta.

ACCES BAZA DE DATE MINISTERUL TRANSPORTURILOR – actualizare continua.

  13 comentarii despre “LIVE – Starea drumurilor nationale”

  1. Starea drumurilor nationale”. SUNT CA DUPA RAZBOI IN COMPARATIE CU ALTE TARI. RUSINE SA VA FIE.

  2. De acord. Ideea acestui articol este cu totul alta. Prin „starea drumurilor” se intelege daca aceste drumuri proaste pot fi folosite sau nu. Nimeni nu a laudat drumurile.

  3. Am fost in voiaj prin tara. Avem o tara atat de frumoasa, dar pacat ca nu putem merge peste tot din cauza drumurilor foarte proaste. De exemplu, am vrut sa parcurgem drumul (care pe harta rutiera ne indica drum national)de la Sebes la Novaci. Dezastruos!!! Am parcurs, cu chiu cu vai, drumul de la Sebes pana la Obarsia Lotrului. Zona este magnifica, dar degeaba, mi-am stricat masina. Faceti ceva, este pacat.

  4. SA SE PRIVATIZE DRUMURILE DIN TARA.FIECARE PRIVAT SA AIBE GRIJA DE DRUMUL SAU CUM ESTE AN TURCIA.ASA VOM AVEA DRUMURI BUNE!

  5. Faceti in Romania o tara turistica,e pacat pentru toate parcurile naturale pe care le detinem,si construiti drumuri de acces la ele,putem sa aducem turisti straini si sa castigam euroi,nu numai ei!

  6. unde e baza aia de date ?!!!?

  7. Aveti un link in articol. Clic pe el, dupa care va alegeti baza de date de care aveti nevoie. Functioneaza.

    Daca la dvs se incarca mai greu, incercati 2 minute mai tarziu. Baza de date se afla pe serverul ministerului si poate fi uneori mai greu de accesat.

  8. drumuri….astea sunt drumuri..?????in romania drumurile arata ca niste poteci….groapa langa groapa….si lucrari de renovare care nu se vor gata la nesfarsit….rusine!

  9. ce sa mai vorbim de drumuri,beton-asfaltul se vinde la particulari,se asfalteaza curtile
    unora…rude cu primarul…etc

  10. in august tre sa vin in tara in concediu.imi poate spune cineva daca au mai facut ceva intre sibiu si brasov ca e dezastru drumul si se pierde timp?

  11. pedro – semafoarele s-au mutat pe segmentul Fagaras-Brasov, insa situatia este INCOMPARABIL mai buna decat anul trecut. Sunt mai putine intreruperi.

    Acum Sibiu- Brasov se face pe sosea in 3 ore…

  12. Am o nelamurire!Pot „tracta” un autoturism cu itp-ul expirat,fara asigurare,daca masina are directia,franele si sistemul de avarii in regula,pe drumurile publice?Inmatriculat!Din cate stiu eu singura problema era ca cel de la volanul autoturismului tractat sa posede permis de conducere.

    • Automobilele tractate au exact acelasi statut cu cele autopropulsate. Atentie la cat de vechi este ITP-ul si RCA-ul. Exista posibilitatea ca masina sa nu mai fie inmatriculata.

      Daca masina este inmatriculata, absenta ITP sau RCA nu reprezinta caz penal. ITP se face doar cu RCA valabil.