dec. 132007
 


Romcar Motors, distaribuitor autorizat Ford si companie a Grupului Tiriac Auto a realizat, in luna noiembrie 2007, un volum de vanzari de 461 unitati, cu 143 % mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2006, fiind primul dealer Ford care reuseste performanta depasirii unui nivel de 400 unitati comercializate intr-o luna.

Astfel, Romcar Motors se pozitioneaza drept cel mai performant distribuitor autorizat Ford din Romania, din punct de vedere al rezultatelor obtinute in vanzari.

Aceasta performanta ridica totalul vanzarilor realizate in intervalul ianuarie – noiembrie la cifra de 2.829 unitati, cu 11 procente peste tinta propusa pentru tot anul 2007. Astfel, pana in acest moment, Romcar Motors a vandut cu 35% mai multe autoturisme si autovehicule utilitare Ford fata de volumul total inregistrat in anul 2006.

In luna noiembrie, s-a pastrat trend-ul ascendent ce a marcat evolutia Romcar Motors, evidentele consemnand realizarea unui volum de vanzari mai mare cu 61 % fata de luna octombrie. Cea mai mare pondere in mix-ul de vanzari au avut-o modelele Ford Fiesta (53%) si Ford Focus (35%).

Cadrul realizarii acestui record a fost sintetizat de catre domnul Teodor Brusalis, Director General Romcar Motors: „Avem o echipa profesionista, dedicata si care pune in prim plan grija fata de client. Dealtfel, nici nu cunosc o alta reteta de success!”

Romcar Motors activeaza de aproape 16 ani pe piata auto din Romania, perioada in care s-a dezvoltat si s-a adaptat permanent pretentiilor clientilor sai. In prezent, detine in Bucuresti, un showroom situat in zona Berceni, Str. Turnu Magurele 270D si un complex propriu integrat, ce inglobeaza un showroom si atelierele service, amplasat in Str. Parcului 55-57. Oferta de servicii este completa.

(comunicat Romcar Motors copy-paste)

  3 comentarii despre “Romcar Motors – record absolut de vanzari Ford”

  1. mai primiti masini ptr. evaluare ca avans prt un ford fiesta. am un kia pride am 1999 motor 1324 in stare perfecta de functionare

  2. va rog sa readresati intrebarea catre romcar motors

  3. masinile FORD sunt formidabile. am cumparat un ford fiesta in oct. 2006 si sunt fff. multumit de ea