sept. 162007
 

V-am anuntat lansarea celei de-a doua noastre productii la radio, „CAI PUTERE”, pe Radio Sport Total, 105.8 FM – Bucuresti. Intrucat a fost saptamana „Dorelilor” – care au aruncat in aer un bloc la Zalau si au „scos din priza” cu tarnacopul un sfert de Bucuresti – lucrurile au continuat in exact aceeasi maniera si in duminica lansarii. Un „Dorel” a pus in imposibilitate de a emite Radio Sport Total pentru mai multe ore, iar acest incident a condus la amanarea lansarii productiei noastre pentru o saptamana.

Nu ne cerem scuze, intrucat nu avem nici cea mai mica vina pentru aceasta amanare. Va promitem ca duminica viitoare, 23 septembrie 2007, imediat dupa stirile de la 11, sa demaram! Desigur, daca nu trece cu Raba vreun alt Dorel…

Apropo, oare ORICINE poate distruge ORICE in tara asta fara sa suporte vreo consecinta? Statul este complicele acestor imbecili (nu am gasit cuvant mai tare…) care habar nu au pe ce lume traiesc? Care omoara oameni din cauza prostiei si/sau neglijentei lor… Care taie macarale si distrug cate 10 automobile odata… Care taie cu tarnacopul cabluri electrice de mare putere… Care sparg asfaltul abia turnat… ????