aug. 112006
 

Cadillac BLS, un sedan mic produs exclusiv pentru piata europeana, a fost primit diferit in mai multe tari, in intervalul scurs de la lansarea din martie.

Conform Automotive News Europe, BLS-ul a fost primit relativ bine in Marea Britanie, in timp ca pe continent entuziasmul a fost retinut. De fapt, este o problema ceva mai veche a celor de la General Motors. Cadillac trebuie sa recastige increderea europenilor care considera ca masinile americane nu numai ca au un consum urias, dar isi si depreciaza valoarea intr-un timp scurt.

Cadillac a vandut doar 205 unitati, dar oficialii Cadillac s-au consolat cu faptul ca „a crescut traficul in showroom”. In aceeasi nota, americanii au afirmat ca vor reusi sa vanda 20.000 unitati Cadillac BLS pana in 2010.

Articole cu tema apropiata:

  • GM si Chrysler – faliment sau relansare? La inceputul anului, administratia Obama a cerut celor de la General Motors si Chrysler - ca pana pe 30 […]
  • Obamobilul – limuzina lui Barack Obama Nume de cod pentru serviciile secrete - "Bestia". Numele marcii - "Cadillac". Numele dat de presa - […]
  • Cadillac Situl original Cadillac: http://www.cadillac.com/ Situl Cadillac in Romania: inexistent.
  • ABD Active Brake Differential - este denumirea Porsche data echipamentului care piloteaza electronic diferentialul.