feb. 252008
 


BRD si Renault au lansat un card co-branduit dedicat clientilor Renault. Acesta poate fi folosit pentru orice fel de plata, pe terminale compatibile MasterCard. In plus, daca ai un Renault, indiferent de model sau vechimea masinii tale, cu ajutorul noului card poti beneficia de anumite avantaje in reteaua de service Renault.

…………………………………………………………….
Comunicat oficial Renault

Este un card „3 in 1”, creat special pentru a le rasplati fidelitatea clientilor Renault, acesta poate fi utilizat drept:
– card de credit;
– instrument de acces la reduceri si avantaje in reteaua de service Renault;
– card de fidelitate.

Posesorii cardului vor beneficia de reduceri de preturi pentru piese si/sau servicii in reteaua Renault si de acumularea de puncte de fidelitate in functie de suma cheltuita si de locul cumpararii. Mai mult, acestia vor fi informati cu privire la promotiile viitoare in avanpremiera.

Cardul ofera 2 avantaje cheie permanente: reducere de 10% la orice revizie efectuata in reteaua Renault, platita cu Cardul Renault, si deplasarea gratuita Renault Asistenta.

Cu o limita maxima de credit de 15.000 RON si cu o dobanda lunara de 2,2%, Cardul Renault poate fi folosit pentru orice plata la un terminal POS si pentru retrageri de numerar de la bancomatele care afiseaza sigla MasterCard, atat in tara, cat si in strainatate. Se pot efectua si plati prin Internet. Purtand sigla MasterCard, cardul se emite gratuit, iar in reteaua proprie, Renault ofera posesorilor o perioada de gratie de pana la 47 de zile, cu costuri zero.

Pentru platile efectuate cu acest card, atat in reteaua Renault, cat si in afara ei, clientii vor acumula puncte de fidelitate care pot fi utilizate pentru achizitionarea unor produse din catalogul special Renault. Pentru platile realizate in reteaua Renault, se va acumula un numar dublu de puncte de fidelitate.

Cardul Renault reprezinta o premiera pe piata auto din Romania, aceasta fiind a treia tara in care grupul Renault lanseaza acest produs, dupa Franta si Italia. In Germania urmeaza sa fie lansat in luna martie.

(comunicat Renault, copy-paste)