ian. 282008
 


In curtea Fiat aerul se respira altfel. Dupa ce au surprins intreaga Europa cu promotiile avangardiste Fiat 500 din „metroul german” si „roata englezeasca”, iata ca fantezia latina sparge o noua bariera – noua Lancia Delta va fi primul model auto din lume lansat in „Second Life”, o lume paralela virtuala, a carei poarta de intrare este Internetul.

Intrucat lansarea virtuala nu este departe (3 martie 2008), cei de la Lancia au inceput deja sa organizeze diferite evenimente in „Second Life”, inaugurand in urma cu cateva zile „Orasul Lancia” aflat pe „Insula Lancia”. „Insula Lancia” are – evident – forma de „cizma” si gazduieste mai multe locatii virtuale Lancia: receptie, showroom, multiplex, o locatie tip „glass bubble” si „Lancia Cafe”.

Toata agitatia din Orasul Lancia este o repetitie generala pentru evenimentul de varf, relansarea unui model celebru – noua Lancia Delta. Lansarea din lumea reala, ce va avea loc la Salonul Auto de la Geneva pe 4 martie, va fi precedata cu exact 24 de ore de cea virtuala in „Second Life”.