ian. 222009
 


Batem in lemn: – veniti acasa si gasiti masina exact ca in imaginea de mai sus. Cum procedati? Unde sunati in primul rand? Unde va duceti?

Ok, de acord, in primul moment vi se inmoaie picioarele. Respirati adanc si trebuie sa treceti la actiune. Suntem curiosi sa aflam cat de pregatiti sunteti pentru a va apara interesul intr-un mod matur, astfel incat sa minimizati paguba si pierderea de timp.

Va rugam sa ne impartasiti structurat – in minimum 5 pasi distincti – modul dvs. de actiune in situatia nedorita de mai sus. Cum justificati suma finala ceruta ca despagubire, in cazul in care veti adresa vinovatului o astfel de solicitare. Sinceritatea raspunsului este foarte importanta…

Puteti face fata situatiei? SUCCES!

  17 comentarii despre “Provocare TotalAuto.ro – CUM PROCEDATI?”

  1. Stiu ca subiectul „taxa auto” nu are egal, insa poate ca uneori este bine sa iti numeri pasii inainte de saritura… ๐Ÿ˜€

  2. nici nu vreau sa ma gandesc la acei 5 pasi:)

  3. Din pacate, ar cam trebui sa stim dinainte cum sa procedam. Altfel ne ratacim printre birocrati…

  4. sa batem in lemn..:)
    cred ca mai intai as face niste fotografii concludente.
    pe urma as chema politia…
    mai departe… astept sugestii ๐Ÿ™‚

  5. Articolul se va inchide cu recomandarea unui jurist…

  6. 1. Fac fotografii
    2. Chem cel putin doi martori
    3. Depun o plangere la Politia Comunitara
    4. Depun o plangere la Primarie
    5. Anunt evenimentul la firma cu care am incheiat asigurarea CASCO

  7. Mergand pe ideea ca parcarea este cea de acasa, probabil ca veti gasi martori.

    Altfel, as prefera sa chem Politia la 112 si sa imi fie echipajul martor. Motivul poate fi dat la telefon – act de distrugere in curs de desfasurare.

    Cred ca ar fi o mutare mai buna, mai ales ca in acest fel reduc doi pasi (2 si 3) la unul singur si cresc viteza de actiune.

  8. Dar oare va veni politia daca suni la 112? Nu cred!

  9. Eu am apelat odata cand mi-a fost sparta masina si au venit in mai putin de 5 minute.

    Adevarul este ca era ora 23:30. Oricum, chiar daca ajung si in 30 de minute, cred ca e mai buna constatarea echipajului decat cea a unor martori.

  10. Am vazut asa chiar pe soseaua Iancului colt cu Avrig …numai ca in loc de smoala turnau ciment ….atata nesimtire cred ca nu gasesti in multe tari am senzatia uneori ca unii muncitori sunt oligofreni….no ofence …

  11. Atat timp cat muncitorii sau firmele care platesc muncitorii nu patesc nimic, inseamna ca acest sir de distrugeri (din culpa sau premeditate) nu vor avea niciodata sfarsit.

    Ok, suntem cu totii de acord, ceea ce apare in fotografie este ceva rau. CE FACEM? CUM NE PLANGEM?

  12. Pentru ca am incredere ZERO in politie si justitie, voi incerca sa minimizez timpul pierdut si nervii. Apelez la asigurator si, daca e cazul, platesc restul din buzunar (sa fie de sufletul romaniei). Simplu si rapid. In varianta cu politie si justitie, GARANTEZ minimum 200 ore pierdute de pomana.

  13. Salut Val. Puteai sa te semnezi cu orice nume, ti-as fi recunoscut stilul ๐Ÿ˜€

  14. dan nu e SiGUR !

  15. stim exact… Val e Val. No doubts.