iun. 252008
 

Cititorul nostru, care isi semneaza comentariile sub pseudonimul „catalin arad”, ne-a confirmat ca in cursul zilei de ieri (24 iunie 2008) RAR Arad i-a emis oficial actele pentru un BMW 318i din 2001 (import particular), in care au fost inscrise si emisiile de CO2. Multumim pentru stire, domnule Catalin!

Biroul de relatii publice de la RAR doarme in cizme. Daca puteti sa detaliati dvs aceasta stire cu aspecte traite la fata locului, va rog sa va simtiti liberi sa o faceti cu ajutorul interfatei de comentarii.

  79 comentarii despre “RAR a inceput sa inscrie emisiile de CO2 !”

  1. pe data de 24.06.2008,am mers la RAR cu un golf 4,an de fab 2005,euro IV,pentru identificare in vederea inmatricularii,masina fiind adusa din germania.Cei de la RAR,nici pina in prezent nu mi-au eliberat cartea de identitate,motivind ca documentatia a fost trimisa la Bucuresti in vederea obtinerii unui nr de omologare pentru CO2,care va fi inscris in CIV.Doresc sa stiu daca ati mai auzit de asemenea situatii,tinind cont de faptul ca la alte autoturisme emisiile de CO2 sunt trecute de RAR , direct in CIV fara ca propietarul autoturismului sa astepte saptamini pentru acest lucru.

  2. va multumesc ptr raspuns..pot spune ca sunt happy.

  3. Gabi Burnete – am auzit de o situatie asemanatoare in Targoviste, cu cineva care astepta emisiile de CO2 de la Bucuresti. Stiu ca nu va incalzeste cu nimic, insa mai sunt si alte persoane in situatia dvs. se pare ca nu este o inventie locala.

    In mod normal ar cam trebui sa se limpezeasca situatia de-a lungul acestei saptamani.

  4. buna nu vreau sa va plictisesc prea tare dar azi am umblat din usa in usa adica finante si registrul auto roman in vederea obtineri co2 pe care eu nu il am trecut in civ pana la urma nu am intales nimic pt ca este un calvar ce se intampla dar sa stiti ca nu am rezolvat nimic si tot nu am intales nimic unde te duci se zice suntem abia a 2 zi si nu se stie nimic oare cand va fi bine si la noi in romania….

  5. crys – legea da fiscului posibilitatea 15 zile (numarate de la 1 iulie) pentru a definitiva procedurile fiscale. Totul se intampla din cauza intarzierii mari cu care au fost publicate normele de aplicare ale oug50.

  6. Salutare.Stie cineva la ce pozitie din cartea de germania este trecuta cantitatea de CO2?

  7. marin – este suficienta plsarea unei intrebari la un singur topic. repetand intrebarea riscati sa fiti considerat spam…

    Exista deja un raspuns pe topicul celalalt. ๐Ÿ˜€

  8. multumesc si imi cer scuze ๐Ÿ™‚

  9. marin – nu este nevoie de scuze ๐Ÿ˜€ E bine sa aveti o explicatie pentru momentul in care publicati un comentariu si el nu apare. Nu-i obligatoriu, dar e posibil… ๐Ÿ˜€

  10. Am cumparat un Ford Focus din Germania an de fabricatie 2000 – euro 4.
    Masina am gasit-o pe internet. Am luat legatura cu proprietarul si mi-a trimis pe e-mail imagini scanate de pe brief si de pe schein. Bineinteles ca nu era trecut CO2. Astfel cumnatul meu din Germania s-a adresat unei reprezentante Ford din orasul lui (Tubingen), reprezentanta a luat legatura cu mama Ford si acestia au trimis hartiile cu toate datele masinii. Toata chestia asta a costat 89 Euro. De ce am cerut asta? Pentru ca nu stiam care va fi mersu` cu CO2. Acu` daca mi-o folosi nu stiu. O sa vad cand o sa merg la RAR Mures.

  11. ce acte ne trebuie pt co2??? eu am un megane,din 2003,adus din franta!!!

  12. Sile Onica – interesanta abordare. Sa ne tineti la curent si pe noi cu ce s-a intamplat la RAR.

  13. razvan – nu trebuie un act anume. daca emisiile apar pe talonul strain sau pe brieful strain, e bine sa le aveti ca sa va fie trecute (se recunosc de catre RAR). Daca nu avet emisiile pe actele straine, are RAR tabele si trece valoarea fara sa fie nevoie de alte documente.

  14. am fost la rar acum,si m-a programat pe 14,iulie!!!!e un iures total la nt….nu pot sa cred asa ceva….!!!

  15. da la pozitia :V 7;