iun. 252008
 

Cititorul nostru, care isi semneaza comentariile sub pseudonimul „catalin arad”, ne-a confirmat ca in cursul zilei de ieri (24 iunie 2008) RAR Arad i-a emis oficial actele pentru un BMW 318i din 2001 (import particular), in care au fost inscrise si emisiile de CO2. Multumim pentru stire, domnule Catalin!

Biroul de relatii publice de la RAR doarme in cizme. Daca puteti sa detaliati dvs aceasta stire cu aspecte traite la fata locului, va rog sa va simtiti liberi sa o faceti cu ajutorul interfatei de comentarii.

  79 comentarii despre “RAR a inceput sa inscrie emisiile de CO2 !”

  1. iulian – eu am gasit articolul in doua ziare locale.am inteles ca a fost ceva conferinta la prefectura bihor cu reprezentant de la rar, finante si politie.

    ARTICOLUL
    – eu nu am pus tot, se refera punctul 11 din numarul de omologare (care la mine este litera I).la rar pe site am citit altceva, urmeaza sa ma duc la sediu, dar momentan e prea mare inghesuiala.

  2. mugur – am inteles despre ce este vorba, al 11-lea digit din nr. de omologare RAR.

    Trebuie sa sap un pic, nu stiu in acest moment ce reprezinta acest caracter, insa articolul mi se pare serios, de luat in seama.

    Nu am auzit pe nimeni la Bucuresti cu aceasta problema. De aceea trebuie sa ii intreb la RAR. Am o banuiala (absolut nefondata) ca acel digit se refera la omologare initiala UE in afara Romaniei. Ar face sens…

  3. buna nu vreau sa va conturb prea tare dar am o intrebare si-a rezolvat cineva co2 zilele astea????? pt ca eu astept de 8 zile si nimic…crys arad

  4. crys – salut.

    Dupa cele scrise aici se pare ca da. Unii au rezolvat inca din prima zi. Probabil ca e un blocaj birocratic local, care tine de RAR Arad.

  5. Buna am fost programat la PNeamt pe 8 iulie am un G4 2003 am predat toate actele fara bref-ul masinii care era la politie ca atunci cand am inscris-o mi-au oprit toate actele straine si acuma astia de la rar imi cer brieful de unde sa-l dau ?toate astea pt emisiilede co2 si ca imi dau CIV peste 2-3 saptamani asteptand confirmarea de la BUC.

  6. Cristian – daca ati fi avut o copie dupa brief, le-ar fi fost lor mai usor sa va treaca emisiile, fara sa mai astepte Bucurestiul.

  7. Am fost la rar pentru a trece in cartea de identitate emisia de co2 dar au zis ca trebuie sa sun pentru programare,telefonul respectiv are luat receptorul din furca permanent,astia isi bat joc de noi,asta se intampla la alexandria

  8. Insista eu am stat jumatate de ora numai cu mana pe redial si am prins pana la urma

  9. Degeaba aveam copia ca oricum nu e precizata cantitatea de co2 .

  10. Cristian – am inteles. Oricum, cam ala era motivul sa ceara brieful. Succes in continuare.

  11. mary – imi pare rau. mai rezista 1 saptamana. Au promis ca pun lucrurile in ordine pana pe 15 iulie.

  12. Merge sa te programezi on-line, au adaugat rubrica cu „Inscriere mentiuni CO2 in CIV”:

  13. Salutare,
    Eu cum mi-am recuperat chiar brieful tradus?fiindca cand mi-am inscris Opelu nu am fost inspirat sa-mi fac o copie.
    Am fost la notarul care mi-legalizat brieful tradus si a cautat in arhiva(data si luna cand am legalizat)cand a fost legalizat tradus si legalizat prima data si astfel am intrat in posesia brief-ului legalizat inca o data.Am inteles ca brief-ul le este necesar celor de la finate(BH).
    Maine merg la rar Bh,fara programare si sper sa reusesc sa depun dosaru de restituire maine

  14. mirco – succes maine!

  15. buna vreau sa va informez ca in sfarsit am rezolvat cu co2 si cu taxa de mediu va doresc tuturor succes crys arad