iun. 252008
 

Cititorul nostru, care isi semneaza comentariile sub pseudonimul „catalin arad”, ne-a confirmat ca in cursul zilei de ieri (24 iunie 2008) RAR Arad i-a emis oficial actele pentru un BMW 318i din 2001 (import particular), in care au fost inscrise si emisiile de CO2. Multumim pentru stire, domnule Catalin!

Biroul de relatii publice de la RAR doarme in cizme. Daca puteti sa detaliati dvs aceasta stire cu aspecte traite la fata locului, va rog sa va simtiti liberi sa o faceti cu ajutorul interfatei de comentarii.

  79 comentarii despre “RAR a inceput sa inscrie emisiile de CO2 !”

  1. SALUT: Am un opel astra 2002 cu euro3 in cartea verde nu scrie emisiile.Am fost la RAR cu programare sami treaca emisiile in CIV.Cum se procedeaza? Daca le ai trecute in cartea verde nu mai e nevoie sa te duci cu masina, dar daca nu le ai e necesara masina.LA OPEL ASTRA DIN 2002 EURO 3 MOTOR DTI 1,7 mia daT co2 132/km.si am platit suma de 26 RON.

  2. mihai dorian – interesant. Probabil se uita ei la placuta producatorului de pe motor ca sa stie exact despre ce este vorba.

    Mabucur ca RAR se descurca onorabil. Lumea a avut emotii mari. De ce or fi asa legati la gura? Puteau si ei sa explice dinainte…

  3. salut IULIAN-da exact ai dreptate, sa uitat la placuta de pe motor mia dat masina afara din hala si gata.Mai mult a durat cat am platit taxa .Ma asteptam la niste proceduri mai dificile si la o durata de lucru mai mare din partea RAR, dar au fost OK.

  4. buna,am un megan din mai 2000 cu euro3 adusa din franta iar pe cartea gri nu este trecut co2 masina am inmatriculato deja,pot sa merg cu ea la rar pt sa treaca co2 si cu bani care trebuie sai primim ce trebuie facut; mersi

  5. daniel – 1. la rar se trec emisiile fara probleme.

    2. Vom publica maine procedura. Pana atunci, puteti downloada normele si anexele (inclusiv cererea de recuperare bani)

  6. Buna.
    Am un Fiat Marea neinmatriculat, vreau sa o inmatriculez, nu este trecut CO2 in acte, stie cineva trebuie sa o radiez in Italia sau se poate aici.

  7. am un peugeot 306hdi din 1999, 1997cm,as vrea sa stiu care e valoarea emisiilor co2.la TARGOVISTE cei de la rar spun ca mai dureaza cu trecerea in carte a emisiilor. ms

  8. luminita – se poate aici radierea din Italia. Are RAR si noxele la Marea.

  9. APOSTOLACHE EUGEN – va spun eu (vreo 140-145 g/km – mai exact 141g/km), dar este egal cu zero. Sunteti la mana lor, doar ei pot scrie in CIV si doar din sursele prevazute de lege (Internetul nu exista in lege).

    Probabil ca dureaza la Targoviste pana se consulta ei cu Bucurestiul sau pana se pune la punct un sistem de comunicare decent intre filiale.

  10. Rog o persoana competenta de la RAR sa comunice cu noi pe aceasta pagina.
    Multumesc

  11. Radu – de unde vei sti ca persoana competenta de la RAR care iti va scrie aici este chiar o persoana competenta de la RAR??

    Decat sa ceri sa scrie aici cineva de la RAR, mai bine intri tu pe situl RAR… E mai simplu.

  12. VREAU SA VA SALUT CU MARE RESPECT PE TOATA LUMEA . AM O PROBLEMA AM UN BMW SERIA 318-2001 SI NU AM CO2 IN ACTE NU MA LASA STATUL ROMAN SA PLATESC TAXA FARA CO2 DAR NIMENI NU VREA SA IMI SCRIE CO2 IN CIV NU MAI INTALEG NIMIC CRYS -ARAD

  13. crys – cum adica „nimeni nu vrea sa imi scrie CO2 in CIV”? Da-ne mai multe detalii. Unde-i lege nu-i tocmeala. Pentru masinile Euro 3-6, RAR este obligat sa treaca in CIV emisiile de CO2. catre este motivul refuzului?

  14. dc masina are euro2 mai e nevoie sa mi se treaca co2?
    multumesc

  15. vlas mihaela – nu. Ati scapat ๐Ÿ˜€ Emisiile de CO2 la Euro2 nu sunt necesare Fiscului, deci nu este necesara nici trecerea in CIV.