apr. 012008
 


Ultima zi a lui Martie 2008 a adus un proiect de taxa auto (in prima lectura la Guvern), proiect pe care vi-l oferim la download.

Puteti downloada a treia varianta a taxei de aici.

Foarte curand vom publica un calculator nou pentru aceasta taxa. Pana atunci, daca aveti anumite opinii, puteti considera deschisa dezbaterea…

  116 comentarii despre “Noua taxa auto – a 3-a formula a iesit la lumina”

  1. hotii noi am fost prosti ca vam aless

  2. tolan – nu ma pricep la politica si nici nu mai tin minte cum a fost acum 4 ani, insa din comentariile auzite in presa, se pare ca „peneleul” a iesit mai bine acum ca atunci.

    Sunt chestiuni pe care le inteleg mai greu…

  3. si daca e asa cum zici (si asa e) ce o sa-i determine pe PNL-istii care departe sa dispara de pe scena politica continua sa traiasca bine mersi, sa schimbe ceva la taxa asta a LOR ? de asta mi-e frica mie Iuliane ! ca vine 1 iulie peste noi si tot cu taxa cea veche o sa ne inmatriculam masinile ! dar daca se intampla asta jur ca toata viata mea nu voi face altceva decat sa incerc sa eludez sistemul ! cu toate mijloacele posibile …

  4. atata timp cat parlamentul sta in casa lui ceausescu (casa poporului) n-au ccum sa mearga lucrurile bine…

  5. cum aş putea să fac şi eu rost de tabelul lui Doru?

  6. Aceste tabele nu sunt elaborate de TotalAuto.ro si au o provenienta incerta. Doar Doru ne poate ajuta cu detalii. Punem datele la download, sub aceasta rezerva – „Tabelul lui Doru” si nu este al nostru.

    Download „TABELUL LUI DORU”

    Suna ca „Lista lui Schindler”… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  7. mulţumesc mult.

  8. de fapt pe mine mă interesa să văd dacă maşina despre care ţi-am vorbit mai demult este Euro 2 sau am parte de vreo surpriză. nu ştiu exact dacă este trecută norma undeva în acte

  9. Terorist3403 – genul asta de exprimari este riscant. Am sters comentariul tau ca sa te protejez, oamenii astia chiar sunt bolnavi cu terorismul si alte bin-ladenisme… sorry.

  10. Romaniaaaaaaaaaa!!! trezitiva baaa!!! ca guvernantii isi bat joc de voi oamenii care mai sunteti in tzara,iesiti si voi macar odata in strada ca sa stie ca nu sunteti de accord cu opiniile lor si datii jos de la guvernare pe cei ce nu merita,schimbare o sa vina doar odata cu voi …..ca puteti voi sa-i alegeti de 100 de ori un presedinte,primar,etc…. ca toti sunt legati si se au fiecare cu ceva la mana daca nu e tariceanu e basescu sau nastase s.a.m.d. se fugaresc si fac circ politic ….oricum imi pare rau ca m-am nascut in romania …..cea mai „joasa” tzara din europa si cea mai prost vazuta

  11. evangelina – intr-un stat mafiot, prima grija a clasei privilegiate este aceea de sti sa raspunda la violenta.

    Nu pumn ne trebuie noua, ci minte. Mafia comunista si marionetele lor parvenite pot fi oprite doar cu inteligenta, nu cu urlete. Prostia si lacomia ii fac vulnerabili. Au inceput deja sa se elimine unul pe celalalt.

    ……………………………………………………
    ……………………………………………………
    Puteti comenta acest topic la noul articol din categoria „Taxa auto la zi”, intitulat „Taxa auto 2008 – intrebari frecvente”.