apr. 012008
 


Ultima zi a lui Martie 2008 a adus un proiect de taxa auto (in prima lectura la Guvern), proiect pe care vi-l oferim la download.

Puteti downloada a treia varianta a taxei de aici.

Foarte curand vom publica un calculator nou pentru aceasta taxa. Pana atunci, daca aveti anumite opinii, puteti considera deschisa dezbaterea…

  116 comentarii despre “Noua taxa auto – a 3-a formula a iesit la lumina”

  1. doru – daca ai asa ceva esti mare de tot. Am auzit si chiar am primit mai multe astfel de tabele, care s-au dovedit a fi inutile. poate ca acum avem noroc.

    trimite-mi si mie te rog pe redactia@totalauto.ro si te rog sa-mi spui si sursa informatiilor ca sa verificam mai usor.

    multam fain. ๐Ÿ˜€

  2. Ti-am trimis fisierele cu o adresa hotmail deci n-am folosit adresa pe care am pus-o aici.
    nu stiu sigur daca o sa mearga deoarece hotmail n-a vrut sa primeasca fisierele compresate si a trebuit sa le pun intregi pe e-mail.

  3. doru – salut, am primit fisierele si le studiez. Ti-am raspuns mai detaliat pe email.

  4. dorule daca te rog nu imi trimiti si mie tabelele : acelasi4@hotmail.com ! Mersi mult !

  5. salut
    as dori si eu acele tabele am o masina si nush exact in ce norma de poluare se incadreaza.
    multumesc

  6. Am si eu o mare problema,am o masina euro3,am nr provizori pana pe 12.06.08.,taxa veche e de 1445 e,noua taxa e de 995E,cum pot sa fac sa platesc noua taxa si sa iau numere provizori pana la 1 iulie,sau platesc taxa veche si imi da diferenta de bani pe 1 iulie,cum drac sa fac ca nimeni nu stie,la politie habar nu au,la financiar la fel,stie careva cum pot sa fac,?

  7. ion – noua taxa poate fi platita doar dupa ce intra in vigoare. Nu aveti cum sa platiti in iunie taxa care va intra in vigoare in iulie. Nu e legal si nu va ia nimeni banii la ghiseu.

    O varianta (proasta) ar fi sa platiti taxa mare si sa cereti in iulie returnarea diferentei. S-ar putea sa vi se lungeasca urechile pana recuperati banii.

    Cel mai bine – mers pe jos 2 saptamani. Parerea mea. :mrgreen:

  8. iuliane nu ne mai zici nimic de tabelele alea ce ti le-a trimis Doru ?

  9. Am uitat complet de ele ๐Ÿ˜ฏ SORRY. Le caut si postez.

  10. Le-am gasit. Par ok. Insa nu am avut timp sa le urmaresc cu atentie. Doru mi-a trimis doar anii 2004-2007. Daca te intereseaza lasa-mi aici o adresa de mail.

    Ti le trimit, dar in numele lui Doru. Nu am apucat sa verific nimic, inca nu stiu cat de corecte sunt cifrele. Nu le cunosc nici provenienta. Prefer sa pastrez cateva rezerve…

  11. nici o problema iuliane ! promit ca nu te fac responsabil de nici o (eventuala) greseala ce ar aparea in tabele ๐Ÿ™‚ Pt mine sunt chiar informative ! Sunt si eu curios la ceva modele mai ales la anul 2004 ! Acum daca Doru le-ar avea si mai jos (sa zicem 1999 – 2004) si le-ar mai si trimite ar fi chiar un domn. Deocamdata ne multumim si cu atat. Adresa mea : acelasi4@hotmail.com. Mersi.

  12. ajuns. Mersi ina o data.

  13. mai au un pic si trag si cei de la pnl pe dreapta ca rablele cu taxa lor cu tot eu am ford si stau cu el in garaj si merg cu dacia ca e inscrisa dar o dacie noua nu mergee cum merg masinile din afara vechi de 20 de ani