mart. 132008
 


Tom si Jerry sunt simpatici. Fiecare in parte are convingerea intima ca joaca tare, insa tumbele facute pe ecrane ne ofera doar numere involuntare de circ. Si – cum au epuizat mai toate versiunile posibile de fugarire clasica – amicii nostri s-au apucat sa se joace de-a „TAXA AUTO”. De-a salvatul planetei. Sau de-a salvatul poporului… De fapt, nici ei nu mai stiu exact cine salveaza pe cine. Show sa fie…

Dupa ce tara a fiert si a dat si in foc, exact cand lucrurile si-au epuizat combustia, apare Tom cu „vitejia” proverbiala „de dupa razboi” si ii cere lui Jerry sa elimine taxa auto, exact dupa ce acesta declarase deja ca va inlocui taxa de prima inmatriculare cu una de mediu. Hodoronc tronc, un gest gratuit care tradeaza o distanta importanta intre perceptiile prezidentiale si starea de spirit a „supusilor”.

Evident, Jerry rateaza o noua ocazie sa taca (licenta Chirac…) si se repede cu toata viteza inainte incercand sa obtina cat mai mult dintr-o lovitura de plici: „nu facem din desenul nostru animat groapa de gunoi”.

Ideea ca anul 2011 va aduce interdictia de circulatie pentru masinile non-euro este o gogoasa umflata. Ceea ce sustine Jerry nu are nimic in comun cu spiritul european, cu protectia mediului sau cu vreo cursa intinsa lui Tom. Ideea acestei interdictii este rodul propriei sale imaginatii, hranite probabil de vreo soapta armeneasca, auzita pe vreun hol european.

Tom si Jerry salveaza planeta. Nu v-ati prins? E doar un an electoral…

  42 comentarii despre “Tom si Jerry salveaza planeta”

  1. Sintem intr-o tara de cacat,condusi de un parlament de cacat si in frunte cu un presedinte de cacat,scuzati-mi expresiile dar deja ne ajunge cutitul la os,in scurt timp probabil ca va izbucni o noua revolutie ca sa bataie de joc numai in Kosovo mai este.Sa dea Dumnezeu sa dea cancerul si leucemia peste toti coruptii si tradatorii neamului care isi bat joc de noi toti cu minciuni si promisiuni ieftine de tarani imputiti si betivani notorii.

  2. Gabi – furia lucreaza impotiva ta. Cand te uiti la Tom si Jerry reactia normala este aceea de a rade cu pofta :mrgreen:

  3. sa radem , pai asta e de ras, isi bat joc de noi si ei isi fac jocurile si isi apara interesele, ne da sfaturi sa ne luam masini noi, daca am avea bani ne-am lua dar asa ne luam o masina mai buna, mai nepoluanta, mai sigura decat dacia si ei ne cer bani la prima inmatriculare de parca am lua acea masina pe degeaba, asta e sfidare la adresa cetateanului care le plateste salariile de bogatani cu care isi cumpara masini scumpe din care te sfideaza oriunde in trafic, domnule tariceanu daca am avea banii tai ne-am cumpara masini noi ca ale voastre si nu ne-ar durea taxa asta batjocoritoare dar traim din salarii mizere date de guvern si ne chinuim sa cumparam o masina cat de cat buna , nu pentru lux ci pentru necesitate, noi nu avem masini de serviciu ca tine……rusine la toata clasa politica

  4. Hai sa fim seriosi, putem compara un Logan cu un audi sau Wv din 96? nu cred de fapt nu cred ca Logan e masina:)) stiti vorba aia unii cu 7000 de euro isi iau Logan iar altii care gandesc isi iau masina. dar ce sa vb eu polum si atata tot. is curios de ce nu au parlamentarii logan…de fapt stiu de ce ca le-a facut pt fraieri de aia

  5. Ovidiu – Un Logan NOU (in primii 40.000 km) este mai bun decat orice SH de 12 ani. Fierul e fier indiferent de cine l-a montat.

    Ai mai mari sanse sa prinzi un Logan nou bun, decat un Audi bun de 12 ani. Prin „bun” inteleg sa nu stai cu masina prin service la fiecare 5000km.

  6. Si apropo de logan … Servo la optiuni ? In 2008 ? ๐Ÿ˜

  7. servo-ce? servo la portiere nu are… dar din astea n-are nici Audi.

    servodirectie exista pe toate versiunile cu exceptia celei mai chele. nu e optional.

  8. draga iulian, propun sa-l introducem in cartoon-ul asta si pe cel mai important personaj al povestii, celebrul Goofy Vosganian.

    daca imi permiti, dau aici un link unde il puteti vedea cum vine acasa de la minister, obosit de calculele pentru noua grila a taxei, apoi se antreneaza ca sa poata tine in miini economia nationala…

    http://www.youtube.com/watch?v=6jKzr143K8U

    care aveti pusti pe-acasa ii puteti invata istoria contemporana a romaniei intr-un mod extrem de distractiv.

    sa rideti bine!

  9. Foarte misto clipul, dar comparatia este jignitoare pentru Goofy. :mrgreen:

  10. acesti Tom si Jerry sunt fericiti? da, dar pana cand….? pana in vara cand o sa fie alegerile pt k atunci o sa se piarda si ei si taxa Auto si sa nu uitam ca tot ei sunt cei care condamna coruptia! ei nu isi vad barna din ochiul lor si condamna acul din cel al vecinului!

  11. ai dreptate, iulian, asa e! cel putin astia sint inocenti. poate n-ai auzit ultima stire: in sezonul de vara trimitem 200 de politisti pe litoralul bulgaresc sa-i pazeasca pe turistii romani de furturi!!! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚
    bai, frate, sa-mi bag… banii la cec, e adevarat ca prostia nu doare!

  12. asta e romaniaaaaaaaaaaa wjm

  13. Pt Iulian:

    Poate ai uitat accidentul de pe valea Oltului cu vreo 2 politisti morti intr-un frontal la 50/h! Loganul nu e masina, e coscig pe roti!

  14. gore – Logan are totusi 3 stele Euro NCAP. Nu-i ca Aveo cu 1,5 stele… Regret, dar nu stiu de accidentul politistilor. Probabil ca nu au avut 50 la ora daca s-au facut varza.

    Repet, nu stiu cum a fost accidentul, dar una este sa te lovesti frontal cu alta masina, alta este sa intri intr-un zid sau stalp. Impactul cu zidul este mult mai dur.

    Ai cumva vreun link sa citesc si eu despre accident ca sa inteleg ce s-a intamplat?

  15. iuliane ..vorbesti prostii. Impactul frontal cu un zid e mai dur decat un impact frontal cu o alta masina? Calculeaza si tu.. Tu daca conduci o masina cu 60 km/h si te izbesti frontal cu unul care vine din fata cu 50 km/h de exemplu, atunci viteza de impact se aduna..deci rezulta un impact la 110km/h !!

    Si de ce ai pus ca exemplu de comparatie un logan cu o masina sh veche de 12 ani?? poate imi cumpar vreo una de prin 2002-2003 full cu aceeasi bani! un VW golf 4..sau un Seat sau mai stiu eu ce. Pe o masina veche de 12 ani nimeni nu da 7000 E..