ian. 122008
 

Comisia Europeana a anuntat, la solicitarea BBC, ca nu a primit scrisoarea pe care autoritatile din Romania sustin ca au trimis-o ca raspuns la observatiile aduse cu privire la taxa de inmatriculare auto. Purtatorul de cuvant al comisarului european pentru impozite si taxe, Maria Asimakopoulou, a declarat pentru BBC, preluat de Rador: „Pana acum nu am primit nicio scrisoare din partea autoritatilor romane”.

„Probabil ca scrisoarea este pe drum. De asemenea, as vrea sa subliniez ca pentru a stopa procedura de sanctionare a Romaniei, Comisia Europeana are nevoie ca statul membru sa adopte mai intai o lege de modificare a taxei auto compatibila cu normele europene”, a mai adaugat Maria Asimakopoulou.

(extras copy-paste din articolul „Taxa auto: Comisia Europeana nu a primit noile propuneri ale Romaniei” – HotNews.ro – 11 ianuarie 2008)

  40 comentarii despre “Taxa auto 2008 – episod neasteptat, gen „LOST””

  1. Multumesc de raspuns,dar totusi mai am o intrebare.Masina este benzina si are cica certificat de conformitate euro 4.se va mai lua in considerare certificatul acela sau m-am fraierit singur.:( Mi s-a spus ca certificatu acela este dat de fabricant in momentul in care masina iese din fabrica.

  2. Daca intre „ce ti s-a spus” si „ceea ce este in realitate” nu-i nici o diferenta, atunci totul va fi ok si la RAR. Bafta multa!

  3. Oare trebuie sa iesim in strada ,ca in 21- 22 dec 1989, pentru a inmatricula o masina ? o facem si pe asta ,RUSINE NEMERNICILOR ,isi bat joc de noi. Fratilor utativa bine cind votati .

  4. Tiberius – de ce te enervezi? Stai sa vedem ce-au facut secretomaniacii si abia apoi ii certam. de ce iti faci singur rau?? :mrgreen:

  5. adresa de e-mail a presedintelui comisiei europene
    „sg-web-president@ec.europa.eu” luata de pe http://ec.europa.eu/contact/dg_en.htm
    oare daca l-am informa despre starea taxei, ar lua masuri?

  6. cristi – cred ca in ultimele luni de zile i-a picat serverul de cateva ori dlui prezident :mrgreen:

  7. a furat-o elodia

  8. parerea mea este ca ar trebui sa iesim in strada si sa ne luam cu tzarusii astia din guvern la banii lor le e usor sa isi ia o masina de 50000e dar noua ne e greu sa luam si una de 5000e s-au vazut alesi acum fac e vor ei dar nu se gandesc ca tot noi ii vom da jos … eu unul imi pare rau ca traiesc in Romania si mi-e rusine sa spun k sunt roman …. ce sa zic m**e tariceanu si taxa auto

  9. Nu trebuie sa iesim in strada. Vor iesi ei pentru mitingurile electorale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  10. INCHIDEM ACEST TOPIC DEOARECE SUBIECTUL NU MAI ESTE DE ACTUALITATE. Comentariile pe marginea taxei continua la articolul http://www.totalauto.ro/2008/01/24/taxa-auto-2008-va-oferim-documentele-originale/