mart. 012006
 

OpelSitul original Opel: http://www.opel.com/

Situl Opel in Romania: http://www.opel.ro/

  140 comentarii despre “Opel”

 1. e o masina pentru romani

 2. mai exact ?? :o)

 3. parerea mea despre opel s-a schimbat fmult de cand conduc un frontera din 2003.am condus masini sport ,limuzine dar vreau sa raman la suv.sunt de vis mai ales ca poti sa faci orice si sa mergi pe unde vrei.daca mi-as lua maine o masina tot suv as vrea sa fie

 4. si tot frontera

 5. Corect, Opel a depasit perioada de f. proasta calitate (inclusiv la Frontera) din anii ’90.

 6. tata are un opel astra caravan 1,7.masina de familie dar se duce la viteza si…parca e o masina sport..pe mn masina asta m-a fermecat….multzi altzi ca mn iubesc masini ca mercedes si bmw dar eu sunt cu OPEL-urile.sunt masini bune.consum mediu de 4.5-6% destul de putzin…fatza de loga…e o pacaleala loganul e masina romanului cu salariu mediocru..cei de la dacia si-au batut joc de oameni…cei cu salarii mici dau costuri de 8000-10000$ pt o masina care are calitate fff mica….la acest pret opelul este recomandat..parerea mea…nu regret ca am OPEL

 7. oare un „astra”,euro3,sa fie mai poluant decat un jeg de „logan”?nici cel mai necunoscator in domeniu nu crede asta!

 8. euro 3 polueaza mai mult decat euro4. sorry, dar asta e! Logan euro4 este mai curat decat opel euro3… 😮

 9. „Jegul” de Logan are motor Renault, să nu uităm. Aşa că nu cred că e îndoială că e Euro 4, adică mai puţin poluant decât un Euro 3 (fie el şi Opel). Încă o chestie: Opel face parte din General Motors, companie care nu e recunoscută pentru că face maşini ecologice. Din punctul meu de vedere, Opel de-abia acum îşi revine. Cam de la noua Vectra parcă au reînceput să fabrice maşini.
  Prefer o maşină nouă uneia vechi, din mai multe motive.

 10. Este cineva in masura sa ma ajute….. vreau sa cumpar un opel astra 2.0 caravan din germania …shi nu shtiu la c valoare ajung cu toate taxele.

 11. – cumperi din germania – vama zero
  – vezi cat de veche e masina, ce cilindree are si ce norma euro este si introdu-le in calculatorul de pe situl Ministerul finantelor.
  – in plus mai costa vreo 100 lei RAR-ul, cateva zeci de lei la politie (la formalitatile de inmatriculare) si vreo 1-200 lei asigurarea cu carte verde.

  Go planet!

 12. Salutare!
  Am mai postat si la un alt topic, dar nu stiu daca il vede cineva asa ca incerc si aici …
  Am un opel astra 1.6 benzina, 2001, cod motor Z16SE, trecut in brief ca EURO3 D4 … am inteles ca „Z” la OPEL=Euro4 … stie cineva cum pot obtine de la producator ceva oficial care sa ateste ca motorul Z16SE este euro 4 ?

 13. Si eu stiam la fel cu prima litera din codul motoarelor Opel.

  Fapt cert – Z16SE e euro3, Z16XE e euro4.

  Anyway, daca scrie in brief Euro3 (chiar si cu D4 langa), euro3 e. Punct. Nu mai exista negociere cu RAR.

 14. E TARE OPEL ESTE MASINA OK

 15. imi bate ceva cind dau in groapa mai tare pe dreapta ce sa fie ?
  si cind sint la semafor dupa frina ,relantiul coboara cam la 500 dupa care isi revine .