mart. 012006
 

FordSitul original Ford: http://www.ford.com/

Situl Ford in Romania: http://www.ford.ro/

  114 comentarii despre “Ford”

  1. fane spania – e limpede, nu s-a mai gandit nimeni la asta sau – cel putin – nu am mai auzit eu. Aici ar trebui facute 2 discutii:

    1. Nu cred ca este suficient sa schimbi motorul. Probabil ca trebuie aduse modificari profi si la softul masinii, adaptari la catalizator, filtre, etc. Cred ca ar trebui facut un calcul ceva mai atent.

    2. Bun, treaba s-a sfarsit si masina este in realitate Euro3. In acest caz trebuie neaparat facut test dinamic in vederea reomologarii si costa. Nu stiu cat ar costa in Spania, dar sigur nu este gratis.

    Bineinteles, astea sunt doar niste presupuneri personale. Oricum, atentie la bani si bafta!

  2. corect.cel mai simplu:pus pret pe ea si vanduta aici.multumesc!

  3. Ce sanse sint la un focus C-Max din 2004 motor 1,8 TDCI de 110 cai sa fie euro 4?

  4. Romey – sincer sincer sunt tentat sa zic ca toate 1.8 tdci din 2004 sunt Euro4…

    Insa nu m-as hazarda sa zic 100%, intrucat C-Max a avut si motorizari Euro3 in 2003, anul lansarii. Probabil si la inceputul lui 2004 au mai fost cateva…

    Raspuns final – nu stiu exact, dar este foarte posibil ca 1,8 tdci din 2004 sa fie Euro4.

  5. Am luat un FF cu jante de aliaj care nu erau montate.(avea cauciucuri de iarna pe jante de otel)
    Cand sa le montez am observat ca nu se potrivesc piulitele.
    Am intrebat la un distribuitor de piese auto (diverse) si mi-a spus ca am nevoie de alte piulite care m-ar costa 40 RON piulita?!?!
    Adevarat sau fals? Neamtu` de la care am cumparat masina sustine ca lui nu i-a solicitat nimeni nimic cand isi schimba jentile(iarna/vara). El facea schimbul la Ford (service). Posibil ca aia sa ii fi schimbat piulitele asa „de la ei”?

  6. Sile Onica – nu cunosc detalii atat de intime ale modelelor Focus, dar eu unul nu am intalnit pana acum la niciun model jante cu piulite diferite la aliaj si otel.

    dar asta nu inseamna ca nu exista. Oricum, atat timp cat ati constatat PERSONAL ca nu se potrivesc, nu cred ca mai exista vreun dubiu – neamtul nu stie ce vorbeste.

    In ce priveste pretul la piulite, nu m-ar mira sa coste atat, deoarece accesoriile auto de marca sunt exagerat de scumpe.

    Eu sunt adeptul „all seasons”, insa stiu de la amicii care folosesc jante de otel cu gume de iarna ca sistemul de prindere este identic la otel si aliaj, daca ambele sunt originale, luate de la importator.

    Daca ale dvs or fi vreo marca deosebita, poate ca apar diferente. Eu nu am vazut si nu am auzit de asa ceva… insa nici nu sunt pasionat de tuning ca sa fiu la curent cu toate noutatile.

  7. buna, am si eu un ford mondeo 2001 2000cmc emisie 156 co2 dar nustiu ce sant aceste filtre de particule si cum pot sa aflu daca sant pe masina mea, va multumesc

  8. lazar – filtrul de partocule diesel (DPF) are rolul de a retine particulelele materiale (ceva ruda cu fumul) care apare dupa arderea motorinei in cilindrii. Aceste particule au fost dovedite in State in anul 2000 ca au potential cancerigen.

    Ford a introdus DPF pe modelele sale diesel incepand cu anul 2004 in Europa. De aceea puteti fi absolut sigur ca – din pacate – masina dvs nu are DPF.

    In anul 2000 este posibil sa gasim diesel cu DPF doar la Peugeot si Citroen (nu la toate).

  9. Pentru cei care ati schimbat uleiul si motorul a inceput sa bata. Observ ca e prima schimbare pe care o faceti,deci ati luat masini second. De obicei cine are o masina care are presiune scazuta la ulei si un motor mai zgomotos si vrea sa o vanda ,baga un ulei mai gros si rezolva problema ,cine o cumpara constata dupa primul schimb de ulei ce ati observat si voi.

  10. Buna ziua.As vrea sa va intreb ce parere aveti de veridicitatea datelor din tabelul de la adresa :http://www.quattroruote.it/tutte_le_auto/listamarche.cfm
    Banca dati Quattroruote – Auto usate – Quattroruote

  11. Romey – mie mi se pare a fi o baza de date in curs de actualizare. Am tras cu ochiul dupa un SX4 si nu l-am gasit…

    E interesant, dar cu siguranta inca nu e gata. Probabil ca acolo unde sunt omisiuni, exista si greseli. Uramarim si vedem in timp.

  12. Cred ca e aSa cum spuneti in curs de actualizare pentru ca am observat ca sint in tabel modele pina in 2004 citeva din 2005 si acolo se cam opreste.Ati pomenit de greseli.Unde ati gasit greseli? Mar interesa daca cumva ati sesizat greseli la ford ,renault, peugeut, vw ,?

  13. Romey – nu am avut timpul necesar sa citesc cu atentie. Am spus doar ca ma astept ca intr-o baza de date in curs de actualizare sa fie si greseli. a fost doar o parere pe care v-am impartasit-o ca raspuns la intrebarea dvs – „cum vi se pare?”.

  14. am un c-max cu navigatie problema e ca nu am harta pe romania si ungaria stie cineva de unde o pot procura(an 2005)sau daca exista?ms

  15. La o masina adusa din strainatate ( Fanta)dar care nu mai are inspectia tehnica valabila in Franta se poate sa-i scot numere rosii in Romania pina la data la care am programare la RAR sau politia romana o sa zica ca nu am cum sa circul cu masina pina ce nu am inspetie?