mart. 012006
 

FordSitul original Ford: http://www.ford.com/

Situl Ford in Romania: http://www.ford.ro/

  114 comentarii despre “Ford”

  1. m-ar interesa si pe mine un manual de utilizare la un fiesta din 2005 motor 1.4 TDCI.Daca ma poate ajuta cineva, va rog

  2. Eu am manual de fiesta 1,4 tdci 2005 dar e in franceza nu in romana.Daca te ajuta scrie pe site si luam legatura.Apropo, tie in ce norma de poluare ti l-a trecut RAR.

  3. Am trimis azi cererea in scris catre Romcar prin posta la Bucuresti(sint din Baia Mare si nu avem in oras Romcar doar dealer autorizat Ford).Baietii de la dealerul Ford din oras mi-au spus ca dupa seria de la caroserie apare codul 2000EEC (EE7)ceea ce ei stiu ca e euro 4 .Ei mi-au explicat ca in cadrul Ford nu le catalogeaza gen euro 2, 3 ,4 au niste coduri tehnice specifice Ford, iar codul meu 2000EEC(EE7)e euro 4 . Itrebarea mea este:seriile de la motoare de unde le are RAR-ul?nu de la producatori?Nu producatorii le trimit datele la RAR?Oare o sa ne trezim intr-o zi ca un motor diesel e dat de RAR ca fiind pe benzina?

  4. Romey – cand esti obligat de lege sa produci euro4, este imposibil sa nu ai o evidenta dupa norma euro.

    Ideea este ca aceasta norma poate fi dedusa de pe „placuta producatorului” (e bine sa-i faci o poza clara cu un aparat bun) care este lipita pe motor (nu stiu exact unde) si NU din seria sasiu.

    Seria sasiu nu contine informatii legate de motor.

  5. Poze nu pot sa fac din cauza spatiului foarte mic , dar am reusit sa notez tot ce e scris pe ea. Cred ca si asta trebuia sa fi scris in cerea catre Ford ,nu? Dvs puteti deduce norma de poluare daca va trimit datele?

  6. Nu, eu nu am baza de date Ford, dar stiu sigur ca cei de la Romcar va vor cere aceste date. Fara ele, nu au cum sa afle norma masinii dvs.

  7. Va salut. Am un ford focus 2002,1.8diesel, 75.000km, adus recent din germania personal, nu a facut nici un fel de zgomot la motor, dar dupa ce i-am schimbat uleiul (pus dupa cod)5W30 ARAL, imediat ce s-a incalzit motorul apare un zgomot de la 1800 turatii ceva de genul: uuuuu, cum scade turatia dispare, reapare la aceeasi turatie si se pastreaza, nu am ajuns la reprezentanta ford deoarece am auzit ca cei de la ploiesti sunt pusi numai pe jupuit, nefiind bine informat nu as vrea sa imi dea vreun verdict „schimbi jumatate de motor”. va multumesc

  8. Sunetul „uuuuu” (scris pe net) nu ne ajuta cu nimic. Poti sa faci „uuuu” in 10 mii de feluri. E limpede ca nu putem avea nici cea mai vaga idee la ce zgomot te referi.

    Totusi…

    Chiar daca sunt jepcari, du-te pana in service la Ford, spune-le cinstit ca nu ai bani si spune-le ca vrei sa afli cam cat costa reparatia ca sa te apuci sa pui deoparte. Poate tine, poate nu. S-ar putea sa ai totusi surpriza ca primesti un sfat avizat despre ce anume are masina.

    Crede-ma cu „uuuu” nu ajungem prea departe ๐Ÿ˜€

  9. Buna tuturor !!!!stie cineva daca a iesit harta Romaniei pentru GPRS fix?

  10. Am manualul de utilizare in format electronic pt. ford focus model 2007 si ma intereseaza site-uri cu accesorii ford tuning!

  11. Am un ford focus 1,8 TD din 2002 la care am o deficienta ciudata prin modul de manifestare:aparatura de bord nu functioneaza citeodata si niciodata nu de intrerupe sau revine in timpul functionarii motorului ea apare sau dispare doar dupa oprirea-pornirea motorului iar cind se manifesta la rasucirea cheii pe contact se aprind doar patru becuri din bord si cind pornesc motorul nu functioneaza nimic la bord,

  12. raul adrian – cea mai sanatoasa idee este aceea de a merge in service. Trebuie pusa doar intrebarea „cat ma costa, ca sa stiu cati bani sa am la mine…” – cu putin noroc poti obtine o diagnosticare gratuita.

    In reteaua Bosch Car Service diagnosticarea este sigur gratuita (ei asa se lauda) si au softurile pentru orice model din 2002.

  13. buna ziua,
    am un focus c max diesel din noiembrei 2004,luat din franta la rar a fost trecut ca are norma euro 3 dar din cartea lui tehnica din franta reiese ca are euro 4.ca urmare am platit o taxa mai mare ,cum pot si cui trebuie sa ma adresez pt a afla oficial ce norma euro aare masina.
    stima ,negoite g

  14. RAR este autoritatea nationala pt aceasta problema. Dar ce anume din cartea tehnica va indreptateste sa credeti ca masina dvs este Euro4? Din cate stiu, francezii nu evidentiaza norma Euro in specificatiile tehnice…

  15. salutare!am un astra 2,0 dtl din 2000 si a iesit la rar e2.se poate sa fie e2 din 2000 fabricatie,pt ca la opel spune ca dupa 1 ian 2000 s-au produs numai auto cu e3.ma pute-ti ajuta cu un raspuns?seria sasiu este.wolotgf48y5172664.multumesc!