sept. 252013
 

flyer thai 2013De la automobil la bucatarie poate parea drum lung. Daca ne vom gandi ca aproape intotdeauna automobilul este legat de calatorie, iar calatoria de gastronomia locurilor vizitate, distanta se reduce. Si, daca ne vom pune la indemana un celebru ghid Michelin, distanta dispare cu desavarsire. Pentru cei care adora tripla magica „automobil-calatorie-gastronomie” avem o provocare interesanta, un concurs de mancare thailandeza care se va desfasura curand in Bucuresti.

Restaurantul Roberto’s din cadrul Hotelului Athenee Palace Hilton Bucuresti in colaborare cu Autoritatea pentru Turism a Thailandei (TAT Balkans Office), organizeaza in data de 4 Octombrie 2013 un concurs culinar pentru cei pasionati de bucataria Thai.

In concurs se pot inscrie atat amatori cat si bucatari profesionisti. Inscrierile pentru competitie sunt deschise pana la data de 27 Septembrie 2013, iar regulamentul de concurs si formularul de inscriere se regasesc pe site-ul Roberto’s: www.robertos.ro si pe site-ul TAT: www.thailanda.ro

Dupa etapa initiala de inscrieri, un juriu compus din reprezentanti ai TAT, Roberto´s si reprezentanti media, va alege 6 finalisti care vor participa la competitia culinara din data de 4 Octombrie, competitie ce va avea loc in cadrul restaurantului Roberto’s, la Athenee Palace Hilton si consta in pregatirea de catre concurenti a unui preparat thailandez – Thai Green Curry. Concurentii trebuie sa caute si sa aduca ingredientele ei insisi (toate ingredientele pot fi obtinute in Bucuresti, in magazinele cu specific asiatic). Detaliile legate de ingrediente se regasesc in regulamentul de concurs.

Concurentii au sansa de a castiga un curs de gatit in Thailanda, un weekend la Athenee Palace Hilton Bucuresti sau un voucher de 400RON valabil intr-unul dintre restaurantele Hotelului Hilton: Roberto’s, English Bar and Café Athenee.

Concursul care se afla la prima editie va fi organizat anual in aceeasi perioada.

In continuarea concursului culinar, Restaurantul Roberto’s organizeaza o cina Thailandeza cu preparate traditionale acompaniate de vinuri romanesti si straine, muzica si dansuri thailandeze.

Aceasta manifestare culinara poate fi considerata atat un preludiu la o calatorie in fascinanta Thailanda, cat si o invitatie de a petrece o zi printre oameni, miresme si culori din Tara Surasului

Detalii si informatii suplimentare:
Roberto’s Restaurant – tel: 0731 305 777 sau 0731 305 734
Autoritatea pentru Turism a Thailandei – tel. 021 212 59 41

  •  25 septembrie 2013
  •  Posted by
  •   Comentariile sunt închise pentru Automobil. Drumetie. Gastronomie. Competitie de bucatarie thailandeza.
  •   Stiri auto diverse, Xtra