feb. 172012
 

Combinand stilul dinamic si sofisticat cu maturitatea si prestigiul, noul cee’d hatchback isi va face debutul mondial la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva. Noul cee’d este mai lung, mai lat si mai putin inalt decat predecesorul, de la care pastreaza acelasi ampatament. Simplitatea eleganta a proportiilor de coupe este evidentiata de un stalp A abrupt, o linie mediana foarte joasa in fata si de geamurile laterale prelungite.

Fata noului cee’d este dominata de ultima interpretare stilistica a grilei “bot de tigru”, specifica brandului Kia, si de lampile cu forma agresiva care gazduiesc luminile de rulare pe timp de zi tip LED. Din profil, aripile fata si spate pronun?ate subliniaza aspectul solid si stabil al masinii. Usile cu suprafete sculptate, stalpul A, plafonul si spoilerul spate accentueaza esteticul sportiv al suprafetelor vitrate.

Tot exteriorul este pigmentat cu tuse mici, dar importante, de detalii care completeaza aspectul premium al noului cee’d, fara sa se abata insa de la puritatea si eleganta designului general. Printre acestea se numara o noua interpretare mai indrazneata si mai sofisticata a emblemei Kia, integrarea lamei semnalizatorului in farurile frontale, ornamentele in forma grilei-semnatura ale parbrizului.

Noul cee’d prezinta un interior complet nou, cu un aer mai premium decat precedentul, cu o calitate a materialelor crescuta, comutatoare imbunatatite, tehnologie touch-screen si o ergonomie crescuta pentru sofer.

  •  17 februarie 2012
  •  Posted by
  •   Comentariile sunt închise pentru Noul Kia Cee’d
  •   Modele noi
  •