mart. 312011
 

BMW seria 6 cabrio in RomaniaNoul BMW Seria 6 Cabriolet si-a facut oficial debutul pe piata din Romania in doua variante de motorizare: 640i si 650i. Jochen Paesen, BMW Group Design, a oferit o perspectiva unica a noului model care are ca principala tema de inspiratie apa – de la curgerea fluida a suprafetelor caroseriei, pana la formele elegante ale interiorului inspirate din lumea iahturilor sau a barcilor cu motor.

Noul model vine cu o serie de premiere tehnologice pentru segment, printre care doua motorizari TwinPower Turbo de ultima generatie, cutie de viteze automata cu 8 trepte (disponibila standard pe ambele versiuni), directie integrala (Integral Active Steering), ultima generatie de Head-Up Display full-color sau display cu tehnologie flat screen la interior.

Lansare BMW seria 6 in RomaniaOferit in standard este si sistemul Dynamic Driving Control care permite alegerea intre mai multe moduri de comportament al automobilului – de la Confort, la Sport +. Acesta seteaza raspunsul a mai multe sisteme – de la amortizoare la Dynamic Drive (bare stabilizatoare fata si spate controlate electronic, optional), de la directie la acceleratie sau cutie de viteze.

Tehnologiile BMW EfficientDynamics sunt oferite standard pe noul model. Acestea includ sisteme micro hybrid precum recuperarea energiei la franare (Brake Energy Regeneration) sau controlul inteligent al sistemelor auxiliare electrice precum pompa de apa. In premiera pentru segment este oferit sistemul Auto Start Stop, disponibil standard pentru motorizarea 640i.

BMW seria 6

Un element important care distinge oferta pentru Romania a gamei BMW este includerea in pretul de baza a pachetului BMW Basic Service Inclusive. Acesta acopera operatiile de baza pentru revizii pentru primii 5 ani sau 100 000 km si este transmisibil in cazul in care automobilul isi schimba proprietarul. Pachetul poate fi extins cu BMW Service Inclusive sau BMW Service+Repair Inclusive si/sau pentru 6 ani sau 120000 km.

BMW Basic Service Inclusive asigura gratuit urmatoarele servicii: schimbarea uleiului de motor, inclusiv a filtrului, service/inlocuirea filtrului de aer, a microfiltrului, a bujiilor si lichidului de frana, verificarea si revizia standard a autovehiculului in conformitate cu manualul de Service BMW din mapa de bord.