oct. 042010
 

ix20 - Paris 2010La editia 2010 a Salonului Auto de la Paris, Hyundai ofera o viziune asupra viitorului sau in Europa prin lansarea a patru noi modele pentru piata de pe continent, dintre care doua premiere mondiale: – ix20, MPV de clasa B; – noul pitic i10; – Genesis Coupe; – Hyundai Equus.

Premiera mondiala ix20

Noul MPV din segmentul B, ix20, prezentat in premiera mondiala, se diferentiaza de modelele minivan concurente, care au forme colturoase, adoptand un profil sportiv si dinamic. ix20 este cel mai recent autovehicul Hyundai care va fi proiectat si construit in Europa si beneficiaza de noul limbaj de design Hyundai, cu forme de „sculptura fluida”.

Hyundai ix20ix20 utilizeaza aceste accente puternice de design pentru a furniza un produs lider in clasa sa. Beneficiile dedicate clientilor inglobate in pachetul „5 Year Triple Care” ofera cinci ani de garantie fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice gratuite. Economia de carburant si emisiile de CO2 reduse pana la un nivel minim in clasa sa, 114 g/km, contribuie la obtinerea unor costuri de utilizare foarte competitive. Iar sistemele de siguranta activa si pasiva proiectate pentru a obtine cinci stele la testele Euro NCAP, cel mai bun scor pentru acest segment, ii ofera cumparatorului european de autovehicule MPV un motiv in plus pentru a lua in considerare modelul ix20.

Actualizare eleganta i10

Noul Hyundai i10O alta premiera mondiala lansata la Salonul de la Paris o reprezinta noul model i10. Autovehiculul este prevazut cu un motor revolutionar cu trei cilindri, de 1,0 litri, dezvoltat sub numele i10 Blue. Cu emisii CO2 de numai 99 g/km, acesta transforma noul i10 in liderul clasei sale din punct de vedere al emisiilor reduse si costului de intretinere scazut. Disponibil catre vanzare incepand cu trimestrul patru al anului in curs, noul i10 beneficiaza de o actualizare eleganta, care include o noua parte frontala, cu grila radiatorului de forma hexagonala, tipica pentru noile modele Hyundai si farurile in forma de lacrima, in concordanta cu stilul actual al gamei.

Genesis Coupe si Hyundai Equus

Hyundai Genesis Coupe 2010Cel de-al treilea model nou pentru Europa il reprezinta Hyundai Genesis Coupe. Disponibil incepand cu ultimul trimestru, Genesis Coupe a fost modificat conform cerintelor posesorilor europeni, fiind revizuite directia, suspensia si franele. Modelul de mare viteza cu tractiune pe puntea spate este disponibil cu un motor turbo eficient de 210 CP si 2,0 litri sau cu un puternic motor V6 303 CP de 3,8 litri.

Versiunii coupe a gamei Genesis i se alatura varianta sedan si luxoasa limuzina Equus, ultima dintre acestea fiind prezentata in premiera pentru Europa. Pe parcursul salonului, reprezentantii Hyundai vor supraveghea cu atentie reactia publicului la aceste doua modele – ambele deja succese pe alte piete – inainte de a lua o decizie privind introducerea lor pe piata europeana.

Hyundai Equus

(extras din comunicatul oficial)