apr. 282010
 

Subaru Hybrid Tourer 2010
Subaru a expus de trei ori in ultimele 6 luni, conceptul Subaru Hybrid Tourer.

Premiera mondiala s-a consumat la salonul Tokio 2009, cea europeana a urmat la Geneva 2010, iar cea mai noua aparitie a fost la salonul chinezesc din Aprilie.

In toate cele 3 ipostaze, Subaru a atras atentia cu hibridul sau, care are cel mai coborat centru de greutate din intreaga industrie auto.

Conceptul Subaru Hybrid Tourer utilizeaza tehnologia de baza Subaru “Symmetrical All-Wheel Drive (AWD)” si “motorul Boxer orizontal-opus” si reflecta viziunea Subaru a viitoarei masini grand touring. Designul exterior este unul deosebit de spectaculos, conceptul imbinand performantele autentice ale marcii Subaru cu siguranta si tehnologiile eco oferite de acest sistem hibrid unic.

Detalii tehnice:
– Dimensiune L /l /h = 4,63 m /1,89 m /1,42 m
– Motor 2.0 l boxer turbo, cu injectie directa, pe benzina.
– 2 motoare electrice, unul pe puntea fata, de 27 de CP si unul pe puntea spate de 15 CP.
Transmisie Subaru Lineartronic – Motorul electric din spate poate fi folosit independent, pentru propulsie exclusiv electrica la viteze mici, in principal pentru manevrele de parcare.
– Cele 3 motoare transmit miscarea spre roti prin intermediul Lineartronic, o transmisie CVT in versiune Subaru.

Subaru este divizia de autovehicule a holdingului Fuji Heavy Industries (FHI), producator al unei game variate de echipamente de transport, cu tehnologie de ultima ora. Gama de produse create de FHI se bazeaza pe tehnologii inovatoare si cuprinde: Divizia de Autovehicule, Divizia Aerospatiala, Divizia de Constructie Autobuze si Prefabricate, Divizia de Produse Industriale si Divizia de Sisteme Transport si Ecologie.

Subaru Hybrid Tourer

In Romania, Subaru Motors Trading este importatorul oficial al autoturismelor marca Subaru. Compania infiintata in 2006 detine doua showroom-uri in capitala, precum si o retea de distributie in alte 10 orase din tara.

(comunicat de presa Subaru Motors Trading)

  •  28 aprilie 2010
  •  Posted by
  •   Comentariile sunt închise pentru Conceptul Subaru Hybrid Tourer din nou pe scena
  •   Modele noi
  •