oct. 012009
 

MOTORSPORT / 2009 F1 SINGAPOUR Bucurestiul va fi scena celui mai mare spectacol auto din Romania pe 10 si 11 octombrie. Romain Grosjean si Lucas Di Grassi, pilotii echipei Renault F1, vor oferi publicului o demonstratie exceptionala de performanta automobilistica in Piata Constitutiei. Timp de doua zile, participantii vor asista la spectacole auto, parade, carnaval si vor putea participa la o tombola. Fluence, cel mai recent model din gama Renault, va putea fi descoperit in detaliu. Accesul va fi gratuit.

Romain Grosjean si Lucas Di Grassi, pilotii echipei Renault F1, vor incanta publicul cu un spectacol unic pe pista care va fi amenajata in zona Piata Constitutiei din Bucuresti. Traseul, cu o lungime de 600 de metri, va cuprinde portiunea din Bulevardul Libertatii situata intre intersectiile cu Bulevardul Natiunilor Unite si Calea 13 Septembrie.

Roadshow-ul Renault din Bucuresti este primul spectacol de acest fel desfasurat in Romania. Echipa Renault F1 a mai organizat evenimente similare in alte mari orase ale lumii, precum Roma, Lisabona, Sevilla, Dubai, Sao Paulo, New Delhi, Johannesburg, Moscova, Kiev, Varsovia si la Technocentre Renault, langa Paris.

program-roadshow

Un week-end pentru toata familia in oraselul atractiilor unice

Pe 10 si 11 octombrie, de dimineata pana seara, publicul va putea sa-si petreaca timpul in „oraselul Renault” din piata Constitutiei, la cel mai spectaculos show auto al anului. Este ocazia unica de a vedea de aproape doua monoposturi ale echipei Renault F1. Spectatorii vor putea vedea demonstratii de Formula 1, parada pe pista cu modelele sport ale gamei Renault, parada pilotilor Romain Grosjean si Lucas Di Grassi, demonstratii cu Megane Trophy si Car Toons, ride&drive, cascadorii auto, momente specifice de carnaval (acrobatii si fakiri), parada majoretelor si a fanfarei militare. Aceste atractii unice se adreseaza in egala masura publicului adult si copiilor.

Concurs, Mare Concurs: Tombola cu Premiu

De-a lungul celor doua zile de evenimente, Renault va organiza o tombola in urma careia se poate castiga un Megane Coupe, versiunea Dynamique. Concursul se adreseaza tuturor celor care vor achizitiona obiecte promotionale F1 de la Renault Boutique, deschis in cortul Renault F1 pe 10 octombrie, intre orele 10:00 – 20:00 si pe 11 octombrie, intre orele 10:00 – 14:00.

Restrictii trafic

Lucrarile de pregatire pentru eveniment si desfasurarea acestuia vor implica inchiderea perimetrului Pietei Constitutiei, incepand cu data de 6 octombrie, ora 00:00, pana la data de 15 octombrie, ora 00:00. Totodata, in perioada 10 octombrie, ora 00:00 – 12 octombrie, ora 05:00, va fi interzisa circulatia autovehiculelor pe urmatoarele trasee:

– Bulevardul Libertatii, intre intersectia Bulevardului Natiunilor Unite cu Bulevardul Libertatii si intersectia Caii 13 septembrie cu Bulevardul Libertatii;
– Bulevardul Unirii, intre Piata Unirii si Bulevardul Libertatii.