aug. 182009
 

molinero-cu-skoda
Francisco Molinero, cel mai recent transfer al clubului Dinamo Bucuresti, conduce o masina Noua SkodaSuperb oferita de Brady Auto Center, dealer Skoda. In varsta de 24 de ani, Francisco Molinero are o bogata experienta in campionatul spaniol de fotbal evoluand la echipe mari ca Atletico Madrid, Malaga, Mallorca sau Levante.

In acest sezon a ales sa joace pentru echipa din Stefan cel Mare pentru ca si-a dorit o noua experienta de viata si oportunitatea de a juca intr-o competitie europeana. In Romania, Molinero si-a propus sa castige campionatul intern cu Dinamo si sa ajunga cat mai departe in competitiile internationale de fotbal.

Fundasul spaniol, nascut in minunata cetate medievala Toledo, a inceput sa joace fotbal la varsta de 9 ani, pentru ca la 18 ani sa isi faca debutul in Primera Division. A jucat si a invatat mult de la jucatori mari ca Fernando Torres (Liverpool), Sergio Ramos (Real Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Fabregas Cesc (Arsenal), Dario Silva (Valencia) si Ariel Ibagaza (Villareal), iar printre cei mai importanti mentori ai sai se numara Cosmin Contra cu care a fost coleg la Atletico Madrid, dar si Gica Craioveanu de care il leaga o stransa prietenie.

Este pasionat de calatorii, vanatoare si tenis, ii plac muzica house, dansul si de ce nu, lectura. A fost impresionat de cladirile monumentale ale Bucurestiului – ex. Casa Poporului – si in afara orelor de antrenament, prefera sa-si petreaca timpul liber cu familia.

molinero-conferinta-presa
Francisco Molinero apreciaza suportul oferit de Brady Auto Center, dealer Skoda si declara ca “s-a obisnuit foarte repede la volanul noii limuzine SkodaSuperb, un model elegant care ii asigura confort si siguranta de 5 stele”.

Sub deviza “totul pentru sport”, colaborarea dintre Brady Auto Center si Bufete del Deporte, Madrid, reprezentata de Toni Curea, impresarul lui Molinero si pastrand imaginea fundasului spaniol, se va extinde si sub forma unor actiuni umanitare destinate copiilor pasionati de fotbal din Romania.

Prin aceasta actiune Brady Auto Center, dealer Skoda, promoveaza performanta obtinuta prin sport si miscare, fiind un sustinator recunoscut si in alte discipline sportive ca volei, snowboard, tenis, dans sportiv etc.