mai 022009
 


Sectia de Politie Autostrazi din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a primit spre testare un autoturism SEAT Leon Cupra de 240 CP pentru patrularea pe Autostrada Soarelui, pe intreaga perioada a verii pana in luna Noiembrie.

Cu o masina ce accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 6,4 secunde si atinge o viteza maxima de 247 km/h, Politia va avea la indemana in premiera in Romania performante de exceptie la patrularea pe autostrada.

Dotari specifice:

Sistem de avertizare optica acustica Federal Signal Corporation format din rampa luminoasa cu tehnologie LED de mare intensitate tip Sputnik, profil redus pentru cresterea aerodinamicii si sirena electronica cu sistem de control digital cu putere nominala 100W.

Sistem radar de ultima generatie Decatur Electronics Genesis II Select, procesor digital 32 biti, banda K, masurare in regim stationar si in miscare, functie antidetector radar, identificare automata a directiei de circulatie a autovehiculului tinta.

Sistem de inregistrare video Martel Electronics MDE2, sistem digital inregistrare HD, camera cu zoom optic 22x (zoom total 242x), microfon wireless 2,4GHz pentru inregistrare in afara autovehiculului, proiectat sa reziste la impact de pana la 50G, sistem electronic de identificare a utilizatorului.

  4 comentarii despre “Politisti rutieri cu 240 CP”

  1. Da’ politisti avem? 🙂

  2. masinile au fost date de Seat, cica politistii trebuiau trimisi de la Mercedes, insa – din cauza crizei – au fost achizitionati de la Dacia.

    Banuiesc ca stii cum… dai unul vechi si promesti unul nou + diferenta.

    Diferenta nu e mare , dar EXISTA! 😀

  3. Cât a costat Seatul? Că dacă un Logan de PoliÅ£ie a costat 70.000 de euro, Seatul ar trebui să coste 700.000…

  4. Nu costa. INCA. Deocamdata nu se pune problema cumpararii.

    E ca un drive test…