mart. 182009
 


Dacia atrage atentia publicului asupra unei noi inselatorii legate de o falsa promotie, de un fals concurs, la care s-ar castiga autoturisme Logan prin tragere la sorti a unui numar de 10 numere de telefon. Suma ceruta asa-zisilor castigatori, care ar urma sa fie anuntati printr-un sms, este de 250-650 Euro.

Dacia doreste sa faca urmatoarele precizari :

1. Dacia nu a organizat si nici nu organizeaza concursuri de acest gen. Domnul Constantin Stroe, al carui nume este mentionat in mesaj pentru a da credibilitate inselatoriei, nu are bineinteles nicio legatura cu falsul concurs.

2. Ca si pana acum in situatii similare, Dacia va solicita inceperea urmaririi penale impotriva persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, pentru savarsirea mai multor infractiuni prevazute de Codul Penal si pedepsite cu inchisoarea, precum inselaciunea si concurenta neloiala fata de Dacia, cu grave consecinte asupra imaginii de marca.

3. Dacia roaga cetatenii sa fie atenti cand primesc acest tip de mesaj, sa nu ii dea crezare, sa respinga aceste e-mail-uri, chiar daca informatiile prezentate par credibile.

De asemenea, Dacia are rugamintea fata de cei supusi acestor tentative de inselaciune sa obtina de la persoanele care eventual le apeleaza toate informatiile posibile si sa informeze de urgenta Vocea Clientului Dacia (0248 500 000).

4. Dacia multumeste tuturor cetatenilor care au sesizat asemenea acte grave de frauda, comise in dauna Dacia si a interesului public.

  1 comentariu despre “Comunicat Dacia – inselatorie pe Internet”

  1. Părerea mea este că dv.(DACIA),nu vă faceți simțită prezența prea mult,pe internet, lucru care dă posibilitatea unor escroci,să păcălească f. mulți creduli.Și eu am văzut acest anunț,dar nu i-am dat importanță,pt.că am observat că se cereau bani;ori,un concurs care se respectă,nu cere bani.