iul. 012008
 

Marcel Perrot Fara sa fie roman, barbatul din fotografie este eroul unei intamplari inedite. El a fost acuzat de politie ca a jefuit o banca in timpul efectuarii unui drive-test cu o camioneta. Culmea este ca banditul a fost insotit de vanzatorul din showroom. Cei doi au oprit aproape de banca, iar clientul a coborat sa retraga niste bani de la banca pentru a plati vehiculul. Desigur, nu a precizat ca va face retragerea de bani cu forta.

Dupa ce a spart banca si a luat banii, omul a spus ca vrea sa-i arate masina si unui bun prieten inainte de a o cumpara. In acest moment, vanzatorul a banuit ca ceva este in neregula si, atunci cand clientul a oprit sa alimenteze, a luat cheile masinii si a sunat la 911.

Suspectul a inteles ce se intampla si a fugit. Astfel ca politia cauta in acest moment un barbat de 40 de ani, brunet cu ochi caprui, metis, ce se numeste Marcel Perrot.

Articole cu tema apropiata:

  • Koleos Adventure – de la Seul la Londra Koleos Aventure este o experienta extraordinara ai carei protagonisti sunt trei temerari: Laurent Granier […]
  • Ford – „T” premiat la 75 de ani Contributia roadster-ului Ford model 1932 la cultura automobilului sport a fost recunoscuta la a 75-a […]
  • BMW Situl original BMW: http://www.bmw.com/ Situl BMW in Romania: http://www.bmw.ro/
  • ADB-X Automatic Differential Brake. Terminologie BMW. Sistem electronic care utilizeaza franele in momentul […]