Iun 252008
 


A avea copii poate fi costisitor. Mai ales atunci cand acestia cresc si lucrurile nu ii mai incap. De aceea a fost imaginat noul scaun ajustabil pentru copii. Este potrivit pentru copii de la varsta de 2-3 ani la 4-11 ani, care au o greutate mai mica de 36 kg si care au o inaltime intre 96-152 cm.

Latimea poate fi marita cu 8 cm, iar spatarul are 12 pozitii presetate, selectabile usor, cu o singura mana. Scaunul poate fi demontat si folosit si separat, de sine statator, ca perna auxiliara. Sustinerile laterale ofera protectie de la cap pana la solduri.

Scaunul este dotat si cu un suport de pahar, asezat pe ambele parti ale scaunului, pozitia verticala a recipientelor fiind asigurata indiferent de gradul de inclinare al ansamblului. Husa scaunului poate fi usor detasata pentru a fi spalata. Culorile scaunului pot fi rosu, gri sau roz, prinderea facandu-se cu dispozitive Isofix.

Articole cu tema apropiata:

  • Isofix Norma in baza careia sunt fixate locurile pentru copii in interiorul automobilelor. Fixarea se face cu […]
  • C3 Picasso – spatiu maximizat Noul Citroen C3 Picasso a fost lansat in Romania in cadrul unui eveniment la care au participat […]
  • Provocare TotalAuto.ro – CUM PROCEDATI? Batem in lemn: - veniti acasa si gasiti masina exact ca in imaginea de mai sus. Cum procedati? Unde sunati […]
  • Dodge Situl original Dodge: http://www.dodge.com/ Situl Dodge in Romania: http://www.dodge.ro/