mart. 042008
 

Ford Europa saluta legea speciala adoptata astazi in Parlamentul Romaniei, fapt ce permite Ford preluarea fabricii Automobile Craiova. Acesta este un pas foarte important pentru Ford Europa in finalizarea procesului de achizitie a fabricii din Romania.

In aceasta dimineata, John Fleming, Presedinte si CEO al Ford Europa, a avut o intrevedere la Salonul Auto de la Geneva cu Primul- ministru al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu. John Fleming i-a prezentat premierului standul Ford din cadrul Salonului si a profitat de aceasta ocazie pentru a discuta pasii urmatori necesari pentru incheierea tranzactiei.

„Urmare a deciziei Comisiei Europene cu privire la privatizarea Automobile Craiova, emisa saptamana trecuta, care a confimat faptul ca Ford a fost deschis si transparent pe parcursul intregului process, m-am bucurat sa ma intalnesc cu premierul Tariceanu, prilej cu care am reconfirmat angajamentul nostru ferm cu privire la uzina din Craiova”, a adaugat John Fleming.

„Prin adoptarea astazi a legii speciale si in urma aprobarii Comisiei Europene din data de 27 Februarie, 2008, suntem pe deplin pregatiti sa finalizam toate eforturile depuse pana in acest moment si sa devenim proprietarii fabricii din Craiova in viitorul cel mai apropiat”, a mentionat John Fleming

(comunicat Ford copy-paste)

  2 comentarii despre “Comunicat oficial: – FORD SALUTA ADOPTAREA LEGII SPECIALE IN PARLAMENTUL ROMANIEI”

  1. Fireşte că salută decizia. Încă o piedică din calea lor s-a ridicat. Acum că au arătat şi noua Fiesta la lume ştim mai exact ce va urma să se întâmple la Craiova într-un viitor care devine tot mai apropiat. Deja unii dintre furnizorii Ford îşi caută locuri unde să-şi deschidă facilităţi de producţie pe lângă Craiova. Lucrurile se mişcă, acum vor căpăta un plus de viteză. Go Ford!
    AÅŸtept să vină ÅŸi Toyota 🙂

  2. Cica vor face si Kuga la Craiova. Iti vine sa crezi ca Romania produce in segmentul cross??? 😯