sept. 092007
 

Acest articol nu este auto. Scuze…
Il postez totusi aici pentru ca atunci cand se intampla minuni, nu trebuie sa gasesti neaparat un site dedicat minunilor pentru a povesti ceea ce ai vazut. In acelasi timp, mi-e ciuda ca am aflat despre acest personaj divin, Paul Potts, abia dupa 3 luni de la incredibila sa aparitie. O poveste despre visul unui om de a canta opera si un juriu sever… Acest clip a fost vizionat pe Internet de 6 milioane de oameni in 3 luni de zile.
y703tPc4PRk

Daca v-a placut povestea preselectiei, haideti sa vedeti ce se intampla in acelasi timp acasa la Paul. In imagine este tatal sau.
UKEHqTc62Kc

Depasind faza preselectiei, Paul a intrat in semifinala, unde a cantat – „Time to Say Goodbye”…
rDB9zwlXrB8

A urmat finala si din nou „Nessun Dorma”…
K_5W4t_CBzg

In ultimul clip puteti urmari premierea…
cJ0nS7jVE3A

  6 comentarii despre “Paul Potts – miracol in UK !”

  1. O VOCE INCREDIBILA,NUMAI CUVINTE DE LAUDA

  2. omul are acum concerte aproape in fiecare zi pana in februarie… Despre iesirile in lume si despre cum a fost primit, gasesti alte clipuri pe http://www.youtube.com. Cauta cu motorul youtube dupa numele paul potts. 8)

  3. Dacă nu citeÅŸti blogul meu afli târziu despre astfel de lucruri…
    O micuţă consolare pentur dispariţia Marelui Luciano putem găsi în apariţia lui Paul Potts şi în confirmarea faptului că minunile sunt posibile.

  4. Adi, jos palaria, sunt demn de penitenta.

    Eu sunt vaccinat la media – nu cred si nu consum. De aceea, un astfel de miracol m-a luat prin surprindere. Neinteresandu-ma un astfel de subiect, concurs de „talente” dintr-o emisiune TV, nu ma mira ca am ratat evolutia lui Paul Potts la vremea respectiva.

    Am vazut clipul cand mi l-a pus cineva sub nas (eu am lucrat 3 ani pentru EMI) si m-a intrebat – „ce zici?”. Am ramas… speachless. Reactia juriului din clip este senzationala (in mod special a lui Cowell Simon de la Sony-BMG), iar lacrimile actritei Amanda Holden (Holden – iata si ceva auto in povestea asta…) recunosc ca le-am incercat si eu.

    In acest clip este surprins actul artistic perfect – in doar 30 de secunde sala este in delir (de la primul acord al instrumentalei si pana la prima explozie de aplauze), pe scena fiind un necunoscut, fara promo si fara afis… Sunt vedete mari care reusesc incalzirea salii mult, mult mai greu.

    Lasand la o parte „meschinariile de scena”, trebuie spus ca este senzationala vocea lui Potts. Asa ceva nu se poate educa in baie cantand dimineata… Nu inteleg fenomenul. Este IMPOSIBIL asa ceva. Fiind o poveste superba, refuz sa cred ca totul este o mare minciuna, preferand (ca ateu) sa incep sa cred ca exista Dumnezeu…

    Oricat de admirabila ar fi aceasta preselectie divina, orice comparatie cu Pavarotti este deplasata. Potts, indiscutabil, este un miracol, ceva incredibil, dar trebuie sa ne pastram discernamantul si sa observam ca vocea lui Pavarotti este mult peste Potts.

    Si inca ceva Adi – felicitari pentru carnet 8)

  5. incredibil

  6. Ziceam că e o micuţă consolare…
    Mersi pentru felicitări.