oct. 312006
 

Cum compania sa JCB (John Cyril Bamford, una din cele mai importante cinci producatoare din lume de masini si echipamente de constructii) a abandonat curtarea Jaguarului, Sir Anthony Bamford a lasat sa-i „scape” cateva detalii in legatura cu aceasta tranzactie esuata.

Revista „Financial Time”, il citeaza pe Sir Anthony Bamford: „nu sunt interesat in cumpararea celor doua in pereche, si de aceea nu ma voi implica„, confirmand astfel ca Ford cauta sa vanda Jaguar si Land Rover la pachet. Un purtator de cuvant declarase initial ca Bamford este interesat doar de marca Jaguar. Ford a facut deasemenea publica dorinta de a vinde si marca de super lux Aston Martin.

  3 comentarii despre “Ford – doriti Jaguar la pachet ?”

  1. S-ar parea ca Ford nu va avea nicio problema sa vanda Aston Martin. Dupa cum informează Times Online, aproape 30 de „petitori” si-au exprimat intentia de a prelua cea mai cool marca britanica a anului 2007.

  2. Daca as avea un miliard de lire, m-as baga si eu!

  3. (pt Adrian Enache) – Succes. O idee ar fi sa o aduci la Craiova. Te ajut la mutat. Ma gandesc la un mutat „surub-cu-surub” cum vor sa faca chinezii cu fabrica Rover 🙂