mart. 012006
 

VolkswagenSitul original Volkswagen: http://www.volkswagen.com/

Situl Volkswagen in Romania: http://www.volkswagen.ro/

  70 comentarii despre “Volkswagen”

  1. la ce euro se incadreaza?

  2. dan – dvs cam amestecati putin lucrurile…

    Putem intui nouma Euro a masinii, daca avem codul motorului. Insa codul motorului NU este continut in seria sasiu (vin code).

    Incercati sa cititi seria motorului de pe placuta lipita pe acesta. La VW, aceasta serie contine si codul motor. Sunt sanse mari mari sa fie Euro2, datorita anului de productie.

  3. am observat ca sa modificat taxa!daca masina mea a fost adusa in tara in data de8.09.2008si nu am reusit sa o inmatriculez (RAR facut in data de 13.02.2009)imi poate spune cineva daca ma incadrez pe taxa veche?precizez ca contractul de la aducerea masini in tara nu este pe numele meu deci nu e data la care am achizitionat masina.

  4. Daca ne luam dupa declaratia lui Boc, acest lucru va fi posibil. Instructiunile exprese (felul exact in care va decurge procedura) vor aparea in Monitorul Oficial abia peste 1-2 zile. Sa vedem ce scrie exact…

  5. am adus di germania un vw vento an de fabricatie 1993 luna 5 ,pe brief scrie D3 imi spunet va rog in ce euru se incadreaza? va nultumesc

  6. Norma fiscala germana D3 nu are un echivalent Euro.

    Masina dvs a iesit pe poarta uzinei Euro1, insa – fiind D3 – este posibil sa fi fost upgradata la Euro2.

    Depinde de ceea ce scrie in brief, daca apare vreun catalizator acolo.

  7. va rog spuneti ce taxa platesc pentru 1993 02 08 an fab euro 2 adus in tara in 2009 04 ca nu gasasc nimic sigur pe internet va multumesc

  8. Pe aceasta pagina, pe banda bleu din dreapta, ceva mai sus veti putea gasi legaturi catre 2 calculatoare f. bune:

    1. La rubrica „TotalAuto – Linkuri auto utile” aveti legatura directa catre calculatorul oficial de pe situl Ministerului finantelor;

    2. Si mai sus, clic pe banerul rosu pentru calculatorul nostru TotalAuto, dedicat exclusiv masinilor de categorie M1 (cele prsonale obisnuite).

    Succes!

  9. va mai deranjez cu o intrebare,daca masina a fost adusa in tara in 2008 noiembrie si am luat nr rosii pe 07decembrie mai beneficiez de taxa de atunci?

  10. Ultima zi de depunere a cererilor pentru plata „taxei mici” a fost pe 11 martie 2009.

    Daca ati reusit sa inregistrati cererea pana la acea data, aveti timp pana pe 20 mai 2009 (a 90-a zi de la intrarea in vigoare a OUG 7/2009) sa rezolvati problemele cu RAR si sa platiti taxa mica.

    Daca nu ati depus inca cererea, nu mai aveti cum sa beneficiati de „taxa mica”.

    Daca ati depus cererea la timp, dar veti depasi 20 mai cu formalitatile tehnice, de asemenea nu veti mai putea plati „taxa mica”.

    Cam asta ar fi pe scurt.