mart. 012006
 

VolkswagenSitul original Volkswagen: http://www.volkswagen.com/

Situl Volkswagen in Romania: http://www.volkswagen.ro/

  70 comentarii despre “Volkswagen”

  1. vreau sa cumpar un wv pasat din 98 iar la majoritatea motoarelor 16 benzina scrie d3 norm as vrea sa stiu ce euro este?
    euro 2 sau euro 3

  2. Norma D3 nu are legatura cu norma Euro. Exista Si Euro2/D2 si Euro3/D3.

  3. vreaau sa stiu si eu un polo din 95 in ce euro se incadreaza in e2 sau e1 si ce impresie aveti voi de vw polo 6n 95 cu este ca masina

  4. Polo din 95 este cel mai probabil Euro1. Doar RAR poate da un raspuns final.

  5. Masini adevarate care nu te lasa la greu

  6. Am o intrebare pt cei care pot sa ma ajute! Am un Passat din 92 diesel adus din germania si as vrea sa-l inscriu in ro dar nu stiu ce norma euro are.Poate sa fie non euro sau euro 1?E mare taxa in comparatie cu pretul masinii.Sau o lista cu coduri motoare E2 daca are cineva si ma poate ajuta.
    Multumesc!

  7. Lucian – Euro2 a fost pus pe hartie in 94 si implementat in 96. Este exclus ca masina ta sa fie Euro2. 99,99% este Euro1.

  8. buna ziua.m-ar interesa si pe mine ceva:mi-am luat un ford ka din germania si vreau sa stiu la ce norma de poluare se incadreaza. are schadstoffarm D4 si 32 . Puteti sa imi spuneti ce EURO are ? va multumesc

  9. valy – schadstoffarm D4 (poluare mica) este o apreciere fiscala, fara legatura cu norma Euro.

    Exista la RAR un birou de consultanta care da raspunsuri sigure 100%. Intreband pe net nu poti fi la fel de sigur de raspuns, oricat de bine intentionat ar fi acest raspuns.

  10. golf III fab.3/93 motor 1.6 catalogat de R.A.R euro2:D…deci kde treaba de mai sus cu euro2 abia din ’96…respect Senos pt.ce faci aici;)

  11. snyper – felicitari. mai gresim, ce sa facem…

    Motor Euro1 la vremea lui, dar care a fost suficient de curat pentru a putea fi omologat de RAR Euro2. Super faza. ๐Ÿ™‚

    Alta explicatie nu am. De cazut nu cade faza cu Euro2 din 96, chiar daca apar si norocuri dintr-astea. Ca vrem noi sau ca nu vrem, normele Euro2 tot in 94 au aparut. Daca in 93 nu existau norme Euro2, cum sa omologhezi Euro2 un motor??? ๐Ÿ˜€

    Misto faza.

    Apropo, care e codul motorului tau? Lasa-l si tu aici pentru posteritate.

  12. buna am si eu o problema am adus din germania un t4 e din 2001 si totul e ok dar am o singura problema are SIROCOL la bord are un panou petru setari cu 5 butoane si nu pot sa il opresc sau sa reglezi cand sa porneasca sau de genu va rog dak se poate si cineva stie sa ma ajute ๐Ÿ™‚ multumesc

  13. sau macar dak cineva poate sa imi spune cum se zice sirocol pe engleza ca sa caut ceva pe net multumesc ๐Ÿ˜‰

  14. Arpad – sirocol sau webasto sunt cuvinte formate din nume de firme ca adidasi, xerox sau ferodou.

    N-am avut in viata mea camion, dar cred ca in engleza corect ar fi „truck cab heater”. Sau „truck cab preheater”. Bafta.

    Sau scris corect numele firmei de la care vine „sirocolul” romanesc…

  15. esp la ce se refera