mart. 012006
 

FordSitul original Ford: http://www.ford.com/

Situl Ford in Romania: http://www.ford.ro/

  114 comentarii despre “Ford”

  1. Euro2, sunt 99% sigur.

  2. SALUT AM SI EU UN FORD MONDEO DIN 2005 DE 2 L .. ASI VREA SA AFLU CE EURO ARE SI DACA SE POATE SA IMI DATI UN LINC CU O PAGINA UNDE ASI PUTEA SA IMI CALCULEZ TAXA DE INMATRICULARE

  3. Mondeo MK3 poate fi si Euro3 dar si Euro4 in 2005.

    Pe banda bleu din dreapta (ceva mai sus) puteti accesa bannerul rosu pt calculatorul nostru sau – la rubrica Linkuti Utile – puteti accesa calc oficial de situl Min de Finante.

  4. am un ford mondeo din 1993 la care de curand mi s-a aprins in bord un simbol care repezinta o cheie fixa.Stiu ca inseamna efectuarea reviziei,am facut-o,dar nu stiu cum se reseteaza computerul ca sa se stinga cheia.Am intrebat peste tot,dar toti imi spun ca este un buton dar eu nu il gasesc.Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva.

  5. Butonul la care va referiti nu este cu siguranta unul dedicat. Trebuie sa fie ori o optiune la jurnalier ori una la meniul computerului de bord (daca aveti).

    De asemenea este posibil ca versiunea „buton” sa nu fie valabila si pentru modelul dvs, resetarea putand fi facuta doar in service.

    Cred ca ar fi mult mai simplu pt dvs sa ii intrebati chiar pe cei care au executat revizia. Ei va pot da cu siguranta un raspuns mai exact. Nu cred ca va costa ceva o intrebare…

  6. salut am si eu un ford fiesta 1300 cm din 1999 as vrea sa stiu si eu ce norma de poluare are daca stiti am sunat la rar si miau zis ca e posibil sa fie si e 2 si e3 ca tre sa vada masina altfel nu au de unde se stie voi ce ziceti e2 sau e3?

  7. Ford din 99 este cel mai probabil Euro2.

  8. cat ma costa inmatricularea la un FORD FIESTA 1998, 1.2 benzina.
    daca stie cineva va rog din suflet sa-mi raspundeti pe mail: certan_vadim15@yahoo.com
    Va multumesc!

  9. Eu nu raspund pt ca nu pot stabili norma Euro dintr-o poza… Prin urmare nu stiu sa calculez rezultatul final.