mart. 012006
 

FiatSitul original Fiat: http://www.fiat.com/

Situl Fiat in Romania: http://www.fiat.com.ro/

  13 comentarii despre “Fiat”

  1. preturile sunt exagerat de mari si nu releva in nici un fel calitatea

  2. pe cind noul model de TEMPRA?

  3. Nu cred ca Tempra va fi relansata. Fiat cam are toate segmentele acoperite.

    Zic si eu… ๐Ÿ˜€

  4. Cred ca fiat este o masina buna la ora actuala.Modelele existente sunt super frumoase motoarele bune ramane doar sa aflu service-ul cum este.

  5. cris – poti afla intr-un singur fel :mrgreen:

    fa-le o vizita (fara masina) si vezi cum te trateaza… Apropo, zi-ne si noua cum a fost. Ei se lauda ca au imbunatatit mult servisarea.

  6. au motoare euro4,consum acceptabil,confortabile…service-ul cam lasa intradevar de dorit…;anul acesta am vazut cu ochii mei stilo benz.cu 400 mii km ,punto-1,2 benz.-350 mii km.

  7. o masina buna pentru ati rezolva necesitatile zilnice

  8. As vrea sa stiu daca cu un Stilo 1,9 JTD prima inmatriculare in Franta din 05/2002 pot avea surpriza sa fie euro 2 si nu 3 cum stiu eu.Multumesc.

  9. Conteaza data la care a fost fabricat, nu data primei inmatriculari. Data primei inmatriculari poate fi eronata in anumite circumstante (carte data pierduta si eliberare duplicat cu data duplicarii…)

    In acest caz, este sufucient sa aflam seria sasiu (VIN code). Daca al 10-lea caracter din serie este „1” (model 2001), atunci totul este ok. Daca este „Y” (model 2000), atunci exista sanse sa fie Euro2.

  10. Dar care e treaba cu al 10-lea caracter din serie? E valabil si la FORD ? Si daca da, puteti sa-mi explicati?Va multumesc.

  11. Da, incepand cu anul 1998 este valabil la toate masinile noi vandute in Europa.

    Digitul 10 indica anul-model. Intre anul-model si anul calendaristic exista un decalaj de aproximativ 6 luni. Astfel, anul model 2001 a inceput in iulie 2000 si a luat sfarsit in iunie 2001. in acest caz masina ar fi sigur Euro3.

  12. Va intrebam daca e asa si la Ford pentru a face legatura sau deosebirile intre 2 Focus din 2001 unul din fbruarie si celalalt septembrie acelasi an si care au al 10-lea caracter A si amindoua motor 1.6. Intrebarea mea este daca la cel din februarie ar putea fi surprize in legatura cu euro ( adica ar putea fi euro 2 si nu 3) stiind ca din septembrie 2000 Ford produce motoare euro 3?

  13. Daca anii dati sunt cei calendaristici de productie si daca motorul este pe benzina, atunci – da – masinile sunt Euro3.

    Nu stiu ce-i cu A-ul acela la digitul 10. Daca cumva Ford pastra la data respectiva sistemul american, ar putea fi digitul 11 cel cu anul.

    Am mai intalnit anomalii de vin-code, cu abateri de la standard. Odata m-a bagat in ceata cineva cu un Seat, tot asa cu anul A…